• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

AFM richtlijnen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM ) analyseert op dit moment de markt van vergelijkingswebsites voor financiële producten. Een aanpak wat wij als vergelijker toejuichen! Wij houden van eerlijkheid en duidelijkheid voor de consument en hebben daarom ook dit overzicht voor jou gemaakt, zodat je kunt zien wat wij vergelijken en op welke manier wij dit uitvoeren.

Wat doen wij voor jou?

Wij vergelijken via onze website verschillende auto/zorg/opstal/inboedel/reis/spaar/recht en aansprakelijkheidsverzekeringen. Via PrijsCheck kun je zelf binnen enkele minuten je verzekeringen vergelijken. Hiervoor vul je een aantal gegevens en wensen in. Vervolgens tonen wij de de goedkoopste producten voor die verzekering. Je kan altijd de details van de verzekering bekijken en vergelijken met andere verzekeringen. Vervolgens kan je de verzekering rechtstreeks via de verzekeraar aanvragen. Wij werken op basis van execution only. Hierbij geven wij je geen advies, maar bepaal je geheel zelfstandig welke verzekering bij jou past. Je sluit de verzekering vervolgens rechtstreeks en zelfstandig via de desbetreffende verzekeraar af.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In onze vergelijkingen nemen wij zoveel mogelijk verzekeraars mee. Op onze site staat bij elk product een lijst met namen van verzekeraars die wij voor dat product vergelijken. Je kiest zelf de aanbieder die voor jou de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. De gegevens van de premies en vergoedingen zijn gehaald van de website of polis van de desbetreffende verzekeraars. In de vergelijkers vergelijken wij een groot aantal verzekeraars in Nederland, echter tonen wij niet alle aanbieders van zorgverzekering in het overzicht. rAlle verzekeraars die op PrijsCheck worden getoond zijn hier terug te vinden:

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor je verzekering te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van je nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekering jij in aanmerking komt. Alle auto/zorg/opstal/inboedel/reis/spaar/recht en aansprakelijkheidsverzekeringen tonen wij vervolgens in een lijst. De resultaten die je getoond krijgt in de vergelijking zijn op basis van de door jou verstrekte gegevens door het selecteren in de filter. De uitkomsten van de prijzen zijn gerangschikt op de premie van het pakket naar jouw keuze.

Wat is ons verdienmodel?

Het vergelijken van verzekeringen is voor de bezoeker van de site gratis. Wij ontvangen pas een vergoeding als je de verzekering ook daadwerkelijk bij ons afsluit. Wij ontvangen hiervoor een eenmalige vergoeding van de verzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben. Onze website heeft namelijk als doel jou te informeren over de meest actuele premies van alle genoemde verzekeringen. Hoewel deze vergoeding kan verschillen per verzekeraar heeft dat geen invloed op de getoonde resultaten in de vergelijker. Je kunt verzekeringen vergelijken op basis van zorgpremie, dekking en klantbeoordelingen.

PrijsCheck is onderdeel van de collectieve vergunningsaanvraag financiële dienstverlening van Awin B.V. AFM Nummer: 12042897