• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Corné den Braber

Liefhebber van technologie, gadgets & sporten. Helpt graag mensen bij het kiezen van producten die bij diegene passen. Heeft een passie voor vernieuwende webshops, apps zoals Toon, smartphones, de Tour de France en de biografie van Zlatan.

Contact Meer Berichten

Draadloos op de bank je bloeddruk meten

Het WK voetbal is inmiddels in volle gang en menig Nederlands voetbalsupporter is verrast door de goede prestaties. Toch zal er een moment komen waarop de spanning terugkomt, tegen Chili bijvoorbeeld. Zouden “we” eerste of tweede worden in de poule? De spanning zal stijgen, net als de bloeddruk. Moet jij nogal je bloeddruk in de gaten houden, kan dat tegenwoordig draadloos op de bank. De draadloze bloeddruk meter van Whitings biedt de oplossing!

De digitale bloeddrukmeter

De draadloze bloeddrukmeter

Gemakkelijk je bloeddruk meten kan tegenwoordig. Stroop je mouw op en start de Health Mate app om je bloeddruk te meten. De manchet blaast zichzelf gemakkelijk op en laat zich na het meten weer snel leeglopen. Onmiddellijk stuurt de manchet feedback wat betreft systolische, diastolische en BPM naar app op je iPad, iPhone, iPod (vanaf versie 6.0) of Android smartphones en tablets met Bluetooth (Android 4.0). Enige opmerking is dat de draadloze bloeddrukmeter 4 AAA alkaline baterijen nodig heeft.

Geschiedenis van bloeddruk

Naast realtime data slaat de app bloeddrukgegevens waardoor je altijd beschikt over jouw bloeddrukdata. Deze data wordt opgeslagen in de Withings Health Cloud waardoor je live grafieken kunt inzien. Naast op de smartphone app kun je in het online dashboard op je Mac of PC ook deze gegevens bekijken.

digitale bloeddrukmeter manchet

Medisch goedgekeurd

Mocht je nog zorgen hebben over de medische goedkeuring van het bloeddrukmanchet, de draadloze bloeddrukmeter is ook medisch goedgekeurd. De meter beschikt over een CE-Label, wat bewijst dat het apparaat goedgekeurd is door de Europese regelgeving op medische apparatuur.

Meer weten over de app? Check hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *