• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Gaming

Plof op de bank, een avondje relaxen. Je Playstation, XBOX of Wii is al opgestart en jij verheugd je op een avondje gamen. FIFA, Call of Duty, Gears of War, Assasins Creed, GTA… noem ze maar op. Het is jij en de game! Ben jij gek van games en gaming en koop jij iedere maand wel een nieuwe game? Dan loont het zeker om eerst de prijzen van jouw games of consoles te vergelijken of voordat je deze aanschaft.

Als eerste Gaming vergelijken?

Wij bij PrijsCheck gaan het je makkelijk maken. Binnenkort lanceren wij onze eigen gaming vergelijker, om jou te helpen de beste keuze te maken. Met deze vergelijker kun jij games vergelijken en consoles vergelijken, binnen 1 minuut! Wil jij de eerste zijn die gebruik kan maken van de gaming vergelijker?

Vind jij nieuwe Games & Consoles ook duur?

Een nieuwe game kost vaak al snel tot €60, gaming is daarom ook niet een van de goedkoopste entertainment mogelijkheden. Vaak wil je ook nog eens een game of 3 a 4 in een jaar. Dit kost je toch snel meer dan €200. Maar niet alleen de games kosten geld, ook de consoles. Zo betaal je voor de Playstation 4 vaak al tot €400 en dan beschik je nog niet eens over games. PrijsCheck helpt jou met games vergelijken en consoles vergelijken. Zo bespaar je al snel tot €20 op een game en misschien wel €100 op je nieuwe console.

NIEUW

Vanaf 22 augustus 2014 heeft PrijsCheck de Gaming vergelijken gelanceerd! Start met Playstation 4 vergelijken of Xbox One vergelijken en Doe de PrijsCheck ®

Playstation 4 vs. XBOX One vergelijken