• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Playstation 4 vergelijken

Playstation 4 vergelijkenGoedkoop de Sony Playstation 4 kopen? Dat is de wens van iedere gamer natuurlijk. Toch kun je vaak al snel tot €50 besparen door het vergelijken van webshops op prijs, kwaliteit en verzendkosten. Met die €50 kun je toch een extra game zoals FIFA, Watch Dogs, Call of Duty, Battlefield of Assasins Creed kopen. Start daarom met Playstation 4 vergelijken en doe de PrijsCheck.

Prijzen Sony Playstation 4 vergelijken

Laatste PS4 PrijsCheck uitgevoerd op 29-03-2017

ShopLevertijdPrijsVerzendTotaal 
Bol.comvoor 23.00 uur, morgen in huis€355,99€0,00€355,99bekijk nu
Wehkampvoor 22.00 uur, morgen in huis€293€0,00€293bekijk nu
Nedgame1 dag€344,-€0,00Uitverkochtbekijk nu
Coolbluevoor 23.59 uur, morgen in huis€285€0,00Uitverkochtbekijk nu
Redcoonvoor 20.00 uur, morgen in huis€343,-€0,00Uitverkochtbekijk nu

De Sony Playstation 4 is naast een spelcomputer ook steeds meer een multimedia apparaat geworden. Met een harde schijf van 320gb kun je moeiteloos jouw favoriete muziek, films, series en games (af)spelen. Met de nieuwe interface en het gamen met een scherpte van 2160p maakt de spelcomputer tot een ware verademing in de gamewereld. De Playstation 3 heeft er een waardige opvolger bij. De Playstation is te koop tegen een adviesprijs van €399.

Voordelen van de Playstation 4 goedkoop kopen

  • Met de krachtige processor, 320gb opslagcapaciteit en vele grafische mogelijkheden kun je bijna ongelimiteerd gamen;
  • De nieuwe Dualshock 4 controller is echt een verademing voor de “moderne” gamer, Sony maakt de beleving groter;
  • Sony heeft de adviesprijs in Nederland bepaald op €399, een stuk lager dan de Playstation 3.

Door de lage adviesprijs van Sony kun je de Playstation 4 goedkoop kopen dit jaar in Nederland. Geef bijvoorbeeld daarom de Playstation 4 cadeau tijdens sinterklaas of kerst.

Nieuwe DualShock controller

Een van de meest in het oog springende veranderingen ten opzichte van de Playstation 3 is de nieuwe Playstation 4 controller. Zo zit bijvoorbeeld tussen de twee joysticks nu een touchpad, zoals laptop-gebruikers gewend zijn om mee te navigeren op hun laptop. Ook hebben ze op het gebied van social media niet stilgezeten bij Sony. Er is zelfs een “share” knop ingebouwd om je gameplay te delen via sociale media.

Playstation 4 prijzen vergelijken

Toch kun je vaak besparen door prijzen van de Playstation 4 vergelijken bij verschillende webshops. Met Playstation 4 prijzen vergelijken bespaar je op dit moment tot €30. PrijsCheck vergelijkt altijd de prijzen inclusief – en exclusief verzendkosten. Zo bespaar je altijd op het totale bedrag voor jouw Playstation 4. Wil je de Playstation 4 met de Xbox One vergelijken of de prijzen van de Xbox One vergelijken? Dan ben je ook bij PrijsCheck aan het juiste adres.

PS4 cadeau geven

Wat dacht je bijvoorbeeld van een PS4 met Sinterklaas of een Playstation 4 met Kerst. Cadeau’s waar ieder kind, tiener en misschien zelfs volwassen man enthousiast van wordt. Het is best een prijzig cadeau voor Sinterklaas of Kerst, dus het is fijn als je hierop kunt besparen. Wij helpen je met besparen. Vergelijk hierboven verschillende prijzen en vind het goedkoopste Playstation 4 cadeau.

Playstation 4 aanbieding snel checken

Naast PS4 prijzen te vergelijken houdt PrijsCheck ook alle Playstation 4 aanbiedingen goed in de gaten. Mocht de Playstation 4 dus een keer in de aanbieding komen, dan zal PrijsCheck hierover berichten. Zo loop je nooit een PS4 aanbieding mis.

Voordelen Playstation 4 vergelijken bij PrijsCheck ®

  • Duidelijk en transparant – geen moeilijke teksten;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juiste webshop;
  • Wij geven je graag online advies via de chat;
  • PrijsCheck op basis van prijs (inclusief verzendkosten) & kwaliteit;