• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

XBOX One vergelijken

xbox one vergelijkenGoedkoop de Xbox One kopen? Dat wil iedere gamer natuurlijk. Toch kun je al vaak tot €50 besparen door het vergelijken van webshops op prijs, kwaliteit en verzendkosten. Met die €50 kun je toch al snel een leuke game erbij kopen. Start daarom met de Xbox One vergelijken en doe de PrijsCheck ®.

Prijzen Microsoft Xbox One vergelijken

Laatste Xbox One PrijsCheck uitgevoerd op 29-03-2017

ShopExtra'sLevertijdPrijsVerzendTotaal 
ConradKinect3 - 5 werkdagen€349,00€0,00€349,00bekijk nu
bol.com1-2 dagen€304,99€0,00Uitverkochtbekijk nu
Microsoft5 - 7 dagen€349,00€0,00Uitverkochtbekijk nu
Wehkampvoor 23.00u, 1 dag€277,-€0,00Uitverkochtbekijk nu
Nedgame1 dag€298,00€0,00Uitverkochtbekijk nu

Goedkope Xbox One

Wil je het een goedkope Xbox One kopen bij de release? Prijzen van de Xbox One vergelijken is de oplossing. Doe de Xbox One PrijsCheck! De Xbox One goedkoop kopen is mogelijk, doe altijd eerst de PrijsCheck.

Waarom een Xbox One kopen?

De Xbox One is niet alleen meer een spelcomputer, maar kan ook functioneren met integratie voor een settopbox. De Xbox One zal hiervoor beschikken over een HDMI-ingang en HDMI-uitgang. Doordat Xbox eigendom is van Microsoft zal de console draaien op een Windows besturingssysteem. Het systeem zal waarschijnlijk dus ook spoedig kunnen connecten met Windows 8 (laptops & desktops) en Windows Phone 8 (smartphones).

Xbox One prijsverlaging

De Xbox One moet de grote concurrent van Microsoft worden voor de Playstation 4 van Sony. Door de Xbox One prijsverlaging probeert Microsoft de concurrentie aan te gaan. De Xbox One was oorspronkelijk te koop tegen een adviesprijs van €499, maar Nedgame heeft deze verlaagd tot €319. Zo bespaar je snel geld waardoor je een extra game als FIFA, Watch Dogs, Call of Duty, Battlefield of Assassins Creed kunt kopen.

XBOX One cadeau geven

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Xbox One met Sinterklaas of een Xbox One met Kerst. Cadeau’s waar ieder kind, tiener en misschien zelfs volwassen man enthousiast van wordt. Het is best een prijzig cadeau voor Sinterklaas of Kerst, dus het is fijn als je hierop kunt besparen. Wij helpen je met besparen. Vergelijk hierboven verschillende prijzen en vind het goedkoopste XBOX One cadeau.

Specificaties van de Xbox One

Microsoft zag al snel dat de Xbox One niet tegen de Playstation 4 op kon qua specificaties. Dat kan een verklaring zijn van de prijsverlaging die Microsoft doorvoerde, voordat de Xbox One ook maar uit kwam. Wat de Xbox One juist uniek maakt ten opzichte van de Playstation 4 is de (ingebouwde) Kinect functie waarmee het gamen een nieuwe dimensie krijgt. Benieuwd naar alle verschillen in specificaties tussen beide consoles? Zie de pagina Xbox One vs. Playstation 4 vergelijken.

Voordelen Xbox One vergelijken bij PrijsCheck ®

  • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juiste webshop;
  • Wij geven je graag online advies via de chat;
  • PrijsCheck op basis van prijs (inclusief verzendkosten) & kwaliteit;