• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Eastpak

Rugzakken zijn ideaal als je veel en zware spullen bij je hebt. In een rugtas is voldoende ruimte voor boeken, flesjes water en soms zelfs je laptop. Het fijne van een rugzak is dat je je handen vrij hebt, wat goed uitkomt als je bijvoorbeeld op weg bent naar je werk, school, vakantie etc.. Kortom; een Rugzak is ideaal, maar hoe vind je een rugzak die trendy en tegelijkertijd tijdloos is? Kijk naar Eastpak en er is geen andere conclusie mogelijk.

Start met Eastpak vergelijken!

Wij bij PrijsCheck gaan het je makkelijk maken. Binnenkort lanceren wij onze eigen Eastpak rugzakken vergelijker, om jou te helpen de beste keuze te maken. Alvast een sneak preview van de modellen? Check Eastpak Padded vergelijken, Eastpak Out of Office vergelijken & Eastpak Wyoming vergelijken.

 

Klik op jouw favoriete Eastpak rugzak om de PrijsCheck te starten…

eastpak vergelijken - paddedEastpak Out Of Office vergelijkenEastpak Wyoming rugzak vergelijken

Authentiek tassenmerk

Eastpak is een authentiek tassenmerk dat staat voor een stoere stijl en functionaliteit.
Tegenwoordig produceert Eastpak rugzakken, bagage en accessoires die stijl, gebruiksgemak en goede prijs/kwaliteitverhouding combineren. EASTPAK is een urban lifestyle-merk dat trots is om verschillende bands, artiesten en atleten wereldwijd te ondersteunen.

Zoveel voordelen in één rugzak?

Eastpak begon als Eastern Canvas Produkts en werd in 1960 opgericht door Monte Coldman. Hij produceerde rugtassen voor het Amerikaanse leger. In 1976 wist Monte’s zoon hem te overtuigen om rugtassen te maken voor de consument! Toen meer en meer studenten de rugtassen gingen gebruiken, werd de focus weerlegd naar school en studie. Inmiddels zijn Eastpaks razend poulair en staan de tassen bekend als een goede, solide tas voor scholieren en studenten. Boeken, agenda’s , je lunchbox, er is ruimte voor alles in je Eastpak. Naast rugtassen en schoudertassen produceert Eastpak ook portemonnees en etuis. Op weg naar school of voor een lekkere wandeling door het bos; de Eastpak biedt ruimte aan al je (kostbare) bezitten. Alle standaard Eastpak producten worden gemaakt van stevig nylon en hebben en garantie van 30 jaar!

Waarom een rugzak van Eastpak?

De combinatie van hoge kwaliteit, functionaliteit en hippe ontwerpen maken de rugzakken van Eastpak zo populair zoals ze al jaren zijn. De meeste modellen kunnen tegen regen. Ook is gedacht aan draagcomfort; dit is te merken aan de zachte rugpand en de gevoerde hengsels. Het is dus geen probleem om de tas een hele dag mee te dragen. Niet alleen bij scholieren en studenten, maar bij iedereen zijn de rugzakken van Eastpak razend populair, van jong tot oud.