• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

PrijsCheck

Welkom bij PrijsCheck!

Wij houden van leuke dingen in het leven. Met PrijsCheck houd je door vergelijken geld over voor leuke dingen in het leven. We zorgen ervoor dat je altijd de beste prijs gaat vinden voor een product of dienst. Met ons team inventariseren wij elke dag alle prijzen van alle bekende aanbieders. Prijzen vergelijken loont, Doe de PrijsCheck!

Doe de PrijsCheck!

Wie kent het niet, je zit al weer een aantal jaar bij jouw huidige energieleverancier, zorgverzekeraar of sim only aanbieder. Iedere maand, kwartaal of jaar komt die rekening weer op de mat waaraan jij je stoort. Geen geld meer voor leuke dingen zoals een vakantie, nieuwe auto of dagje shoppen…

Maak gebruik van prijzen vergelijken bij PrijsCheck, dan houdt je meer geld over die leuke dingen in het leven. Start bijvoorbeeld met energie vergelijken en zie dat je zo tot €250 per jaar kunt besparen.

Ontdek de Prijscheck en start met zorgverzekering vergelijken, autoverzekering vergelijken, reisverzekering vergelijken of zelfs sim only abonnementen vergelijken.

Open en eerlijk

Open, eerlijk, professioneel en persoonlijk, dat is Prijscheck.nl. Bij ons gaat communiceren eenvoudig en gemakkelijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt en plezier heeft in zijn werk. Initiatief nemen en gedrevenheid is wat wij zoeken in de mensen waar we mee samenwerken. We zijn collegiaal en helpen elkaar als het nodig is. Bij ons werken mensen met passie, die trots zijn op wat ze doen. Maar ook trots zijn op wat ze met elkaar voor de klant bereiken.

Gratis vergelijken voor de consument

Als consument kun je gratis gebruikmaken van onze website. Het staat je vrij om producten te vergelijken, er informatie over te lezen en beoordelingen te lezen of te schrijven over een product of winkel. Je kunt ook vragen stellen over een product of dienst, zodat andere consumenten je kunnen helpen met het vinden van een antwoord. We vragen consumenten geen geld voor het gebruik van onze website en diensten.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze PrijsCheck kun je snel en eenvoudig leveranciers, aanbieders en verzekeraars vergelijken op basis van verschillende criteria zoals prijs, service en looptijd. Hiermee kom je er in minder dan 1 minuut achter welke deal het beste bij je persoonlijke behoeften past.

Waarom biedt PrijsCheck jou dit aan?

Omdat we weten hoe moeilijk het is om een goede aankoop te doen met honderden webwinkels, duizenden prijzen en miljoenen producten. In alles wat we doen willen we jou daarom helpen bij je aankoop. Wij zijn pas tevreden als jij trots bent op je aankoop. Niet alleen op het product of dienst en de deal zelf.

Geen persoonlijk advies

Wij geven geen geen persoonlijk advies over verzekeringen. Neemt altijd direct contact op met de verzekeraar.

Voordelen vergelijken op PrijsCheck.nl

• Vergelijken op prijs EN kwaliteit;
• Vind in minder dan 1 minuut de beste verzekering en/of product;
• 100% onafhankelijk vergelijken en overstappen;
• Professionele klantenservice;
• Vergelijken loont gegarandeerd!

Contact

Heb je een vraag over onze website? Neem dan contact op met info@redonlinemarketing.nl. LET OP: Inhoudelijke vragen omtrent verzekeringen kunnen wij niet beantwoorden.