• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

LEGO ®

Iedereen kent het, jongens en meisjes, jong en oud… We hebben het natuurlijk over LEGO®; het speelgoed waarmee zowel gebouwd als gespeeld kan worden. Goed speelgoed, zoals LEGO® maakt een dagje spelen compleet. Maar goed speelgoed kan ook duur zijn. En de prijzen willen nogal eens wisselen gedurende het seizoen, wat is nou de voordeligste winkel voor je LEGO® speelgoed?

LEGO® in het kort

LEGO® is een Deense speelgoedfabrikant die bekend is geworden met gekleurde kunststof blokjes. Het constructiespeelgoed wordt gemaakt door The Lego Group uit Billund, Denemarken. Het speelgoed bestaat uit kunststof bouwstenen in allerlei kleuren en een bijbehorende reeks van minifiguren, tandwielen en diverse andere onderdelen. De blokjes worden onder de naam “LEGO” verkocht; zodoende refereert de naam niet alleen aan de fabrikant, maar is deze ook een soortnaam voor het speelgoed geworden. Wat in 1949 begon met deze bouwstenen is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met een hele subcultuur.

Duplo

Zijn je kleintjes gek op LEGO®, maar ben je bang dat ze nog net iets te jong zijn om hiermee te spelen? Kies dan voor DUPLO (tweemaal in het latijns). Duplo is LEGO® voor kleine kinderen. De lengte-, breedte- en hoogtematen van Duplo zijn tweemaal zo groot als lego, waardoor ze niet kunnen worden ingeslikt, maar bij het bouwen wel te combineren zijn met legoblokken. Net als LEGO® hadden de Duplo Blokken oorspronkelijk alleen de kleuren blauw, groen, rood en geel. Bekijk hier de DUPLO aanbiedingen van bol.com.

Uitgebreide sets voor de echte liefhebber

Er zijn beginsets waarmee je al snel aan de slag kunt, tot hele uitgebreide sets voor de echte liefhebber. In het begin bestonden de  sets voornamelijk uit een verzameling stenen waarmee van alles gemaakt kom worden. Deze sets zijn te vergelijken met de huidige Creator sets, maar al snel kwamen daar andere sets en thema’s bij zoals: Atlantis, Belville, Cars, Castle, City, Creator, Dino, Duplo, Friends, Harry Potter, Lord of the Rings, Mindstorms, Pirates, Power Functions, Power Miners, Racers, Sports, Star Wars, Super Heroes, Technic en Treinen.

LEGO® kopen online

LEGO® is nog altijd erg populair speelgoed voor kinderen. Je kunt LEGO® online kopen en daarmee uiteenlopende constructies maken, zoals gebouwen, voertuigen en robots. Er zijn speciale treinen, films, games, wedstrijden en zes pretparken die gericht zijn op LEGO®. Ben jij ook zo gek op LEGO®? Iedere maand op zoek naar de nieuwste accessoires, vernieuwde thema’s of spaar jij net voor dat laatste setje om je voertuig af te maken? Prijzen van speelgoed vergelijken bij PrijsCheck helpt jou maandelijks meer voor minder te kopen. Lego shop vergelijken zorgt ervoor dat jij meer geld over houd voor andere leuke dingen!

Start met online LEGO® vergelijken!

Je wilt LEGO® speelgoed kopen, maar eerst prijzen vergelijken en reviews lezen van andere kopers? Op PrijsCheck vind je binnenkort alle speelgoed aanbiedingen en vergelijk je eenvoudig op goedkoopste kinderspeelgoed, nieuwste LEGO® speelgoed of beste LEGO® speelgoed. Bekijk hier de Lego shop van bol.com.

LEGO®

Graag maken wij je er op attent dat LEGO® een handelsmerk is van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd. Deze pagina heeft verder geen enkele relatie met de Groep.

Volg PrijsCheck op Facebook