• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl
 • Online actie eerste jaar

  Internet
  30 mpbs
  2 jaar

  9,95/mnd Vergelijk
 • Telfort vaste laagste prijs

  Internet en Bellen
  30 mpbs
  1 jaar

  24,50/mnd Vergelijk
 • Telfort vaste laagste prijs

  Internet en TV
  30 mpbs
  1 jaar

  34,50/mnd Vergelijk
 • Online.nl vaste lage prijs

  Alles in 1
  30 mpbs
  2 jaar

  36,/mnd Vergelijk
Vergelijk alle10aanbiedingen

Internet, Bellen en TV

Tegenwoordig beschikt bijna iedereen in Nederland over een computer, televisie en telefoon. Je kunt in deze tijd ook eigenlijk niet meer zonder… Zeg nou eerlijk, hoe zou jij zonder computer voor je studie of werk bezig kunnen zijn? En die favoriete serie, hoe kijk je die zonder tv? We hebben het dan nog maar geeneens over de telefoon die jij echt wel nodig hebt op het moment dat je met spoed een dokter wilt bellen of wanneer jij jouw familie dringend wil spreken… Het klinkt allemaal zo logisch en het is bijna automatisme dat jij dit allemaal in huis hebt, maar je moet je wel een aansluiting en abonnement hebben voor internet, bellen en tv op je kamer of het huis waarin je woont. De kosten die jij maandelijks betaalt voor internet, bellen en tv kunnen behoorlijk oplopen. Heb je ook het idee dat je teveel betaald voor je losse internet, bellen en televisie abonnementen, wij weten het wel zeker!

Wat een gedoe &  geld is Internet, Bellen & TV

Ze zeggen wel eens; Vroeger was alles beter… Vroeger had je bijvoorbeeld nog niet zoveel aanbieders van internet, telefoon en televisie abonnementen en kozen mensen vaak voor de bekendste optie, maar was/is dit echt beter? Vind jij het een voordeel dat je allemaal losse abonnementen hebt lopen? Je iedere maand verschillende facturen op je deurmat ziet verschijnen? Vind jij het prettig dat wanneer je een probleem hebt met je televisie en het internet, je 2 verschillende contactcenters moet benaderen voordat je überhaupt geholpen wordt? Losse abonnementen ondervinden een hoop ‘gedoe’, geld en frustratie…

Lage kosten en geen gedoe meer met een alles in 1 pakket

Het scheelt gegarandeerd een hoop geld wanneer je alle abonnementen via een alles in 1 pakket kunt samenvoegen bij één aanbieder. De Alles in 1 abonnementen worden mede dankzij de crisis en de steeds maar duurder wordende ‘losse’ abonnementen steeds populairder. Zeg nou zelf, waarom zou je allemaal losse abonnementen nemen, terwijl je met een ‘alles in 1 pakket’  vaak nog meer kan en je maandelijks stukken voordeliger uit bent? Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet… Doordat je alle losse diensten zoals internet, televisie en telefonie onderbrengt onder 1 provider zijn providers bereidt om scherpe tarieven te hanteren. Daarnaast ben je verlost van het bijhouden van verschillende contracten en regeltjes en kun je makkelijk en snel overstappen of je pakket wijzigen. Doe daarom eerst de PrijsCheck voordat je een nieuw abonnement afsluit! Zo kun je kosteloos bekijken of je nog wat kunt besparen… PrijsCheck zet alle alles in 1 abonnementen voor jou op een rij en helpt jou waar maar nodig is om het juiste abonnement te vinden.

Wat is een alles in 1 pakket?

Omdat je het net als veel andere Nederlanders voor jezelf graag makkelijk wil maken, ben je op zoek naar één abonnement voor internet, bellen en tv. Dit is een uitstekende keuze, omdat internet, bellen en tv in één pakket vaak prijstechnisch aantrekkelijker is dan wanneer je voor internet, tv en bellen afzonderlijke abonnementen moet afsluiten. Je betaalt dan extra kosten voor internet, bellen en tv. Totaal abonnementen zijn pakketten die uit de combinatie van Internet, Telefoon en digitale Televisie bestaan. De zogenaamde alles in 1 of 3 in 1 pakketten. Meestal zijn deze combinatie pakketten goedkoper dan dat je overal losse abonnementen voor neemt. Met een 2 in 1 of 3 in 1 abonnement kan je dus aanzienlijk in de kosten besparen. Vergelijk Internet, Bellen & TV daarom direct op PrijsCheck en stap over.

Voordelen alles in 1 pakket

 • Internet, telefonie en televisie vallen onder één pakket. Hierdoor hoef je niet bij allerlei verschillende aanbieders een van de drie dingen af te sluiten, maar kan je alles bij slechts een provider doen. Dit kan tot wel 30% in kosten schelen. Niet alleen bespaar je in geld, maar ook in tijd. Je hoeft namelijk niet meer alle dingen 3x opnieuw af te sluiten etc. Slechts één abonnement voor je alles in een pakket;
 • Doordat het allemaal in een pakket past en je niet per provider hoeft te betalen, ontvang je 1 overzichtelijke factuur in plaats van 3. Hierdoor heb je een beter overzicht wat je betaald;
 • Omdat je bij een enkele provider zit, hoef je je niet aan alle verschillende regels van de verschillende providers te houden. Je hoeft nu maar met een provider de contracten en regels volgen, zonder erbij na te hoeven denken welke regels bij wat horen (telefonie, internet of digitale tv);
 • Als je overstapt naar een alles in 1 pakket maak je ook nog eens kans op vele acties van de providers, waaronder gratis tablets, extra kortingen of gratis digitale televisie zenders. Waar wacht je nog op?

Wat past het beste bij jou?

Je hebt vast al vaker nagedacht wat het juiste abonnement voor jou zal zijn. Het antwoord ligt vooral aan wat jouw eisen zijn. Neem een paar simpele vragen voor jezelf door. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je internetverbinding op dit moment (ADSL, Kabel, Glasvezel), maak je veel weinig gebruik van het internet en bel je vaak? Wil jij graag digitale televisie, HD tv of kijk je gewoon via de kabel naar het gewone aanbod? Weet je na het beantwoorden van bovenstaande vragen wat je wilt hebben? Vul dan aan de linkerzijde van de vergelijk pagina jouw voorkeuren in. De abonnementen die voldoen aan jouw eisen worden nu direct getoond en je kunt je aanvraag direct in gang zetten. Waar wacht je nog op? Doe de Prijscheck!

De goedkoopste internet, bellen en tv aanbieding?

De goedkoopste alles in 1 abonnement is voor iedereen anders. Welk abonnement het beste bij je past, hangt heel erg af van je bel gedrag, maar ook van je internetgebruik en hoe vaak jij televisie kijkt. Sommige leveranciers bieden bijvoorbeeld alleen abonnementen met internet aan, terwijl de andere leverancier een aantal abonnementen aan kan bieden met internet, bellen en tv.

Internet, bellen en tv abonnementen vergelijken

Natuurlijk kun je zelf de verschillende abonnementen alles in 1 abonnementen vergelijken, maar dit kan veel werk zijn. Om alle aanbiedingen en kortingen van alle aanbieders na te lopen en deze door te berekenen in bijvoorbeeld Excel, heb je niet alleen veel statistische kennis maar ook veel tijd nodig. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Alles in 1 abonnementen vergelijken doe je het beste online. Het vergelijken van deze abonnementen gaat gemakkelijk en snel op PrijsCheck. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij jou een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Daarna kun je zelf kiezen welk abonnement je wilt afsluiten. Voor het afsluiten van jouw alles in 1 abonnement, sturen wij je rechtstreeks door naar de website van de aanbieder.

Vergelijking op prijs en kwaliteit

Een alles In 1 abonnement kent veel verschillende productkenmerken die heel bepalend kunnen zijn voor jouw keuze. PrijsCheck laat jou een overzicht zien van de meest betrouwbare en bekende merken, waaronder Ziggo, Tele2, KPN en Telfort. Zo hoef je niet bij elke aanbieder apart een berekening te maken. Door alles in 1 abonnementen te vergelijken, bespaar je veel tijd en weet je direct waar je met je wensen een abonnement kunt afsluiten, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

PrijsCheck helpt jou te vergelijken

PrijsCheck is volledig onafhankelijk van alle aanbieders van internet, bel en tv abonnementen. Je sluit direct je abonnement af bij de keuze van jouw aanbieder. Tevens verzorgt de aanbieder het abonnement voor jou. Tijdens de looptijd van het abonnement kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Alles in 1 abonnementen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je internet, bellen en tv abonnement af en geniet van een uitgebreid abonnement voor zeer lage kosten.

Voordelen internet, bellen en tv abonnementen vergelijken op PrijsCheck

 • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten;
 • Vind in minder dan 1 minuut de juist alles in 1 abonnement;
 • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit.