• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Mobiel abonnement

Wist je dat het vergelijken van jouw mobiel abonnement loont? Om jouw telefoonkosten zo laag mogelijk te houden kun je het best aan het eind van je contract verschillende aanbieders van mobiele abonnementen vergelijken. Bijna iedere leverancier biedt korting aan nieuwe afnemers. Vergelijk dus altijd jouw mobiele abonnement en kijk of je naar een goedkoper mobiel abonnement kunt overstappen.

mobiel abonnement vergelijken

Mobiel abonnement vergelijken

Tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders van een mobiel abonnement dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar het voorheen nog wel mogelijk was om T-Mobile, KPN en Vodafone met elkaar te vergelijken, zijn er nu ook mobiele abonnementen bij Tele2, Hi, Belsimpel, Ben, Typhone… noem het maar op. PrijsCheck vind dat het genoeg is. Prijzen van jouw telefoonabonnement vergelijken moet gemakkelijk zijn. Daarom kun je bij PrijsCheck binnen 1 minuut jouw mobiele abonnement vergelijken. PrijsCheck vergelijkt onder andere abonnementen in combinatie met de volgende smartphones.

Mobiel abonnement met internet

Heb je een smartphone en ben je graag altijd online, of wil je juist niet minder internet bij jouw abonnement? De vergelijker van PrijsCheck houdt rekening met jouw wensen. Vul alle eisen in die jij hebt en laat de vergelijker het beste abonnement voor jou berekenen. Dat kan dus ook voor een mobiel abonnement met internet.

Wat is een 4G internet abonnement?

Ken je die reclame al? De reclame van Vodafone die benadrukt dat het niet mogelijk is om met een Sim Only abonnement van 4G te genieten? Wij kregen veel vragen hierover wat 4G eigenlijk inhoud. Een korte uitleg.

4G internet is de opvolger van de 3G en 2G netwerken. Het 4G internet is net wat sneller, wat ervoor zorgt dat jij gemakkelijker online games kunt spelen en HD video’s kunt streamen. Met het huidige smartphone en tablet gebruik was dit wel gebruikelijk. In theorie kun je met 4G tot maximaal 50 Mb per seconde downloaden, met 3G zou je tot 15 Mb per seconde kunnen downloaden.

100% Onafhankelijk en Volledig

PrijsCheck ® is 100% onafhankelijk van alle leveranciers en andere mobiel abonnement vergelijkers. Heb je via PrijsCheck een weloverwogen keuze kunnen maken? Dan kun je direct een telefoonabonnement naar jouw wensen afsluiten. Vergelijken hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn.

mobiel abonnement vergelijken

Voordelen mobiel abonnement vergelijken op PrijsCheck

  • Vind in minder dan 1 minuut het mobiele abonnement dat bij jou past;
  • Duidelijk en transparant, geen moeilijke teksten;
  • 65% van alle Nederlanders heeft een mobiel abonnement;
  • PrijsCheck op basis van prijs én kwaliteit.

Let op; Geld lenen kost geld