• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Mobiel abonnement met internet

Bijna iedereen wil tegenwoordig een smartphone met mobiel abonnement. Een smartphone heeft pas nut als deze verbonden is met WiFi of internet. Een mobiel abonnement met internet is dus vaak een vereiste bij een smartphone. Bij PrijsCheck kun je gemakkelijk mobiele abonnementen met internet vergelijken en het abonnement met internet vinden die bij jou past.

mobiel abonnement vergelijken

Voordelen mobiel abonnement met internet

Veel mobiele abonnementen worden tegenwoordig afgesloten met internet, terwijl de abonnementen met veel SMSjes en belminuten steeds minder worden afgesloten. De opkomst van de smartphone en het gebruik hiervan is hierbij natuurlijk de grootste oorzaak. Een smartphone wordt pas interessant in zijn gebruik als je toegang tot internet hebt. Daarom zijn er ook veel voordelen van een mobiel abonnement met internet als je een smartphone hebt.

  • Vaak supersnel 4G internet waardoor je gemakkelijk video’s op Youtube kunt kijken, muziek op Spotify kunt beluisteren of kun browsen;
  • Geen kosten buiten je mobiele abonnement voor internet;
  • Voordeliger internetten per MB dan wanneer je geen abonnement of bundel hebt.

Al klinkt het verleidelijk om een mobiel abonnement met internet af te sluiten, bekijk eerst altijd of je deze optie wel nodig hebt. Maak jij alleen maar gebruik van bellen, af en toe een SMS en een keer per dag een whatsapp bericht, dan hoef je geen onbeperkt internet bundel af te sluiten. Vaak kun je het dan wel af met een kleine 100MB bundel.

Mobiel met Sim Only abonnement

Naast mobiele abonnementen kun je een smartphone ook in combinatie met een Sim Only abonnement gebruiken. In dit geval dien je wel een extra internetbundel erbij te nemen, aangezien een standaard Sim Only abonnement vaak niet over internet beschikt. Doe je dit niet en wil je wel gebruik maken van een smartphone, dan zullen de maandelijkse internetkosten zeer hoog zijn.

mobiel abonnement vergelijken

Voordelen mobiel abonnement vergelijken op PrijsCheck

  • Vind in minder dan 1 minuut het mobiele abonnement dat bij jou past;
  • Duidelijk en transparant, geen moeilijke teksten;
  • Een van onze experts geeft graag online advies via de chat;
  • 65% van alle Nederlanders heeft een mobiel abonnement;
  • PrijsCheck op basis van prijs én kwaliteit.

Let op; Geld lenen kost geld