• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Sim Only

Mobiele telefoons zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven, sterker nog, het leven wordt je bijna onmogelijk gemaakt zonder mobiele telefoon. Wist jij bijvoorbeeld dat er in Nederland meer mobieltjes zijn dan mensen? Een mobiel + abonnement is heel handig en bijna onmisbaar, maar de rekening die elke maand weer op je deurmat valt is vaak schrikbarend hoog. Je gaat je afvragen wat je allemaal voor gekke dingen hebt gedaan op je telefoon, waardoor je rekening zo ontzettend hoog is. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Moet je vanaf nu dan maar geen contact meer opnemen met je vrienden? Wat gaat dat doen met je privé leven? Daarbij moet je ernstig goed gaan nadenken hoe je deze terugkerende rekening minimaal 2 jaar lang moet gaan blijven betalen. Je hebt immers wel een langdurig abonnement met een spiksplinter nieuwe telefoon van honderden euro’s afgesloten…

sim only vergelijken

Met een Sim Only abonnement bespaar je minimaal meer dan de helft per maand. Waarom zou je een duur gsm abonnement nemen als de oude gsm nog goed is of wanneer je misschien al van plan was om een nieuwe gsm te kopen? Voor minder dan 10 euro per maand heb je al een goed Sim Only abonnement inclusief internet!

Wil jij een dief van je eigen portemonnee zijn?

Iedereen kent het wel, je belt ‘snel’ even tussendoor met je vrienden, familie of werk, waardoor je binnen een halve maand (of zelfs nog eerder) buiten je bundel belt. De standaard al hoge kosten, omdat je een afbetaling hebt voor je dure telefoon, nemen vervolgens alleen maar toe… Wanneer je een mobiele abonnement afsluit, neem je in vele gevallen een telefoon met een abonnement, waarbij je niet goed op het aantal belminuten let. Je kunt er dan op wachten dat je binnen de kortste keren buiten je bundel belt. Wanneer dat voorkomt, betaal je direct de hoofdprijs. De kosten lopen uiteen van 2 tot 10 keer duurder buiten de bundel…

Let goed op je uitgaven!

In deze crisis tijden is het belangrijk dat je goed op de uitgaven let. We geven immers al zo ontzettend veel geld uit aan maandelijks terugkomende rekeningen, boodschappen, sporten en dan ook nog eens je telefoonabonnement die per maand ontzettend hoog op kan lopen. Het is een vervelend probleem, maar eigenlijk helemaal niet nodig. Waarom geld uitgeven aan een abonnement met een duur mobieltje, terwijl je ook voor een paar euro in de maand kunt bellen met een Sim Only?

Los het op met een Sim Only Abonnement via PrijsCheck!

Heb je al een goedkoop Sim Only abonnement of heb je een normaal abonnement en loopt het contract bijna af? Kies dan voor een Sim Only abonnement via PrijsCheck.nl en profiteer van goedkoop mobiel bellen. Goedkoop bellen met een Sim Only abonnement is veel goedkoper dan bij een normaal telefoon abonnement. Dit komt omdat er een hoge korting wordt verrekend op je Sim Only abonnement. Deze korting is normaal de dure telefoon die je bij een abonnement krijgt en dus eigenlijk zelf betaald. Een voorwaarde voor Sim Only bellen is dat je huidige toestel simlockvrij moet zijn. Je kunt ook je gsm simlockvrij (laten) maken.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only abonnement is hetzelfde als een mobiel abonnement met telefoon, maar dan zonder toestel. Vaak sluit je een abonnement af en kies je hierbij een nieuwe mobiele telefoon. Bij een Sim Only abonnement ontvang je alleen de simkaart en vervallen de kosten voor je mobiele telefoon (je krijgt er immers geen telefoon bij). Het voordeel van een Sim Only abonnement is dus dat je altijd lagere maandlasten hebt. Toch zijn de kosten voor een Sim Only abonnement en de service niet bij iedere provider hetzelfde. Doe daarom de PrijsCheck en kijk wat je kunt besparen wat de provider die bij jou past!

sim only vergelijken

De goedkoopste Sim Only aanbieding?

De goedkoopste Sim Only aanbieding is  voor iedereen anders. Welk abonnement het beste bij je past, hangt heel erg af van je bel gedrag, maar ook van het aantal sms’jes dat je verstuurt en de hoeveel MB’s die je verbruikt. Sommige abonnementen bieden bijvoorbeeld standaard alleen bel minuten aan. Daarbij kun je dan zelf nog sms’jes en MB’s voor internet kiezen. Wat ook kan is dat minuten en sms’jes in een zelfde bundel zitten. Zie je een aanbieding met 100 minuten/sms dan betekent dat dat je per maand 100 belminuten of sms’jes hebt. Je kunt het natuurlijk ook combineren. Bel je 1 minuut of stuur je 1 sms dan gaat dat van je tegoed van 100 af.

Voordelen Sim Only abonnementen

Sim Only abonnementen worden mede dankzij de crisis en de steeds maar duurder wordende normale telefoon abonnementen steeds populairder. Zeg nou zelf, waarom zou je een duur telefoon abonnement nemen als je met een goedkoop Sim Only abonnement hetzelfde kan en je maandelijks stukken voordeliger uit bent? Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet… Doe daarom eerst de PrijsCheck voordat je een nieuw abonnement afsluit! Zo kun je kosteloos bekijken of je nog wat kunt besparen.

Hoe ga jij een Sim Only abonnement vergelijken?

Als eerst is het van belang om te kijken naar jouw belgedrag. Verbruik je maandelijks veel of heel weinig? Het antwoord op deze vraag geeft eigenlijk al de richting aan voor of een abonnement of een prepaid kaart. Als voor jou de optie abonnement het meest passend is, dan is het belangrijk om jouw verbruik nog verder te observeren. Het is altijd belangrijk om een abonnement te nemen waarmee je gemakkelijk uitkomt. Beter iets meer belminuten dan te weinig. Als jij buiten je bundel verbruikt, ben je veel meer kosten kwijt dan als je maandelijks wat minuten overhoudt. Vervolgens ga je abonnementen op PrijsCheck.nl vergelijken. Bij het vergelijken van providers is het belangrijk om niet alleen naar de goedkoopste aanbieder te kijken, maar ook naar de service, gebruikte netwerk en snelheid van het internet. Het is bijvoorbeeld wel fijn om altijd bereik te hebben.

Sim Only vergelijken

Natuurlijk kun je zelf de verschillende abonnementen van Sim Only vergelijken, maar dit kan veel werk zijn. Om alle aanbiedingen en kortingen van alle aanbieders na te lopen en deze door te berekenen in bijvoorbeeld Excel, heb je niet alleen veel statistische kennis maar ook veel tijd nodig. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Sim Only vergelijken doe je het beste online. Sim Only abonnementen vergelijken gaat gemakkelijk en snel op PrijsCheck. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij jou een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Daarna kun je zelf kiezen welke Sim Only abonnement je wilt afsluiten. Voor het afsluiten van jouw Sim Only abonnement sturen wij je rechtstreeks door naar de website van de aanbieder.

sim only vergelijken

Vergelijking op prijs en kwaliteit

Een Sim Only abonnement kent veel verschillende productkenmerken die heel bepalend kunnen zijn voor jouw keuze. PrijsCheck laat jou een overzicht zien van de meest betrouwbare en bekende merken, waaronder Tele2, T-Mobile, Vodafone en Telfort. Zo hoef je niet bij elke Sim Only aanbieder apart een berekening te maken. Door Sim Only abonnementen te vergelijken, bespaar je veel tijd en weet je direct waar je met je wensen een abonnement kunt afsluiten, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

PrijsCheck helpt jou te vergelijken

PrijsCheck is volledig onafhankelijk van alle Sim Only aanbieders. Je sluit direct online je Sim Only abonnement af bij de keuze van jouw aanbieder. Tevens verzorgt de verzekeraar de polis voor jou. Tijdens de looptijd van de polis kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het vergelijken van je Sim Only abonnement? Dan kun je altijd bij ons terecht via de online chat of telefoon. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Sim Only abonnementen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je Sim Only abonnement af en geniet van een uitgebreid abonnement voor zeer lage kosten.

Voordelen Sim Only abonnementen vergelijken op PrijsCheck

  • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten;
  • Bespaar tot wel 80% op je maandelijkse abonnementkosten;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juist  Sim Only abonnement;
  • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit.