• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is een voornamelijk nieuwe website met zeer leuke Sim Only aanbiedingen. Belsimpel.nl is een zusterbedrijf van Metjelaptoponline.nl, de eerste webshop speciaal voor mobiel internet producten op je laptop. In 3 jaar tijd is Metjelaptoponline.nl uitgegroeid van startende onderneming tot marktleider van de onafhankelijke aanbieders van mobiel internet op het web. Hiervoor zijn we door brancheorganisatie Telecombinatie uitgeroepen tot beste E-tailer van het jaar 2009, een prijs voor de beste webwinkel op het gebied van mobiele telecom.

Veelzijdige webshop

Belsimpel.nl is het adres op internet waar je terecht kunt voor écht al je mobiele telefonie wensen. Belsimpel.nl heeft een enorm assortiment mobiele telefoons, abonnementen, prepaidtoestellen, accessoires, en aanvullende diensten die tegen scherpe prijzen supersnel uit eigen voorraad bij jou thuis geleverd kunnen worden. Belsimpel.nl geef aan niet zoals veel andere bedrijven “dynamisch en innovatief”, maar jong en fanatiek! Elke dag werkt het hele team met een sterke drive om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Wist je dat het vergelijken van Sim Only aanbieders loont? Om jouw telefoonkosten zo laag mogelijk te houden kun je het best aan het eind van je contract verschillende aanbieders van Sim Only abonnementen vergelijken. Vergelijk dus altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Voordelen Sim Only abonnementen

Sim Only abonnementen worden mede dankzij de crisis en de steeds maar duurder wordende normale telefoon abonnementen steeds populairder. Zeg nou zelf, waarom zou je een duur telefoon abonnement nemen als je met een goedkoop Sim Only abonnement hetzelfde kan en je maandelijks stukken voordeliger uit bent? Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet… Doe daarom eerst de Prijscheck voordat je een nieuw abonnement afsluit! Zo kun je kosteloos bekijken of je nog wat kunt besparen.

Blijf goedkoop bellen

De meeste Sim Only abonnementen zijn veel goedkoper dan een telefoon abonnement met toestel. De tarieven van een Sim-Only abonnement zijn vaak net zo aantrekkelijk als die van een telefoon abonnement met toestel. Je kunt dus nog steeds goedkoop bellen. Daarnaast kun je een Sim Only abonnement uitbreiden met extra sms- of databundels waarmee je voordelig kunt internetten op je mobiele telefoon. Ook kun je een Sim Only Internet abonnement afsluiten bij de Belsimpel.nl.

Waarom Belsimpel.nl?

  • Voor 22.30 besteld, morgen in huis (in het weekend voor zondag 17:00 besteld, morgen in huis);
  • Met recht het grootste assortiment mobiele telefoons van Nederland met keuze uit meer dan 500 verschillende mobiele telefoons;
  • Scherpe prijzen door grootschalige inkoop;
  • Uitstekende garantie en retourafhandeling. Retourneren tot 31 dagen na aankoop, zonder verzendkosten;
  • Heldere website: De meest uitgebreide tarief informatie per abonnement.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.