• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Bliep

*Bliep Sim Only is de nieuwe telecom provider op de Nederlandse markt. Ze bieden unieke combinaties belbundels en internet pakketten aan. Het unieke van *Bliep is dat ze tarieven per dag gebruiken. Je kan iedere dag je pakket aanpassen zodat je nooit een te hoge rekening betaald. *Bliep was tot 1 januari 2013 onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG). Zij hebben een team samengesteld van jonge mensen die een idee hebben van wat de jeugd van tegenwoordig verwacht van mobiel gebruik. Hieruit is het *Bliep concept gekomen. Sinds 1 januari heeft de aanbieder zichzelf uitgekocht en is het bedrijf zelfstandig verder gegaan. De aanbieder maakt gebruikt van het T-Mobile netwerk.

Sim Only *Bliep

*Bliep is een prepaid provider voor jongeren. Je mag de term ‘abonnement’ gebruiken omdat (anders dan bij andere prepaid aanbiedingen) *Bliep per dag wel kosten rekent (‘dagtarief’) als je de service niet ‘pauzeert’. Het is eigenlijk een abonnement met een start-stop systeem. Bij *Bliep betaal je een vast bedrag per dag en kan je elke dag kiezen of je wel of niet online wilt zijn. Bij hun is onbeperkt ook echt onbeperkt. Ze geloven niet in kleine lettertjes en willen voorkomen dat je onverwachts door je tegoed heen schiet. Wanneer je *Bliep uit hebt staan, blijf je nog wel bereikbaar. Omdat *Bliep niet houd van kleine lettertjes in moeilijke contracten, hebben ze besloten om de belminuten onbeperkt geldig te houden. Bijna iedere leverancier biedt korting aan nieuwe afnemers. Vergelijk dus altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only abonnement *Bliep

Het unieke van de aanbieder is dat ze tarieven per dag gebruiken. Je kan iedere dag je pakket aanpassen zodat je nooit een te hoge rekening betaald.

Handige informatie *Bliep

  • Het sterretje (*) in het logo is zo aangebracht omdat veel providers op deze manier vervelende voorwaarden en hoge tarieven verbergen. Dit is bij Bliep het enige * dat je zult vinden;
  • *Bliep is prepaid, je zit dus nergens aan vast;
  • BlackBerry diensten (zoals Ping) zijn gratis bij *Bliep (natuurlijk wel het €0,50 aanzetten);
  • Je kunt via je *Bliep instellingen de handtekening onder je smsjes wijzigen;
  • Nummerbehoud is gratis;
  • Met *Bliep op het €0,50 tarief kun je gratis bellen met andere *Bliep gebruikers;
  • *Bliep werkt gewoon als je een telefoon met T-Mobile simlock hebt.

Waarom *Bliep?

  • Onbeperkt; Onbeperkt (géén limit), bijna alle providers hebben zekere limit stellingen bij een zeker “onbeperkt internet abonnement”;
  • Tegoed delen; *Bliep heeft een functie dat je beltegoed kunt overmaken naar andere *Bliep nummers;
  • 50 cent per dag; In plaats van een soort “prepaid bundel” waarbij je vooraf betaald voor 30 dagen internet, betaal je per dag dat je online wilt zijn 0,50 cent.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.