• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

GSMPlaza

Bij GSMPlaza.nl ben je op het juiste adres voor al je GSM abonnementen met toestel, Sim Only abonnementen, verlengingen en losse GSM toestellen. Elke maand is er een Mega Sale met een deal die je nergens anders goedkoper zult vinden en de klantenservice staat elke werkdag van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds voor je klaar.

Sim Only

Een Sim Only abonnement is de perfecte oplossing voor goedkoper bellen. Je kunt op GSMPlaza.nl alle SIM Only abonnementen die er maar zijn bestellen en deze gebruiken om elke maand voordeliger uit te zijn. Vooral wanneer je nog tevreden bent over je GSM toestel loont het zich heel snel om te kiezen voor een abonnement zonder nieuw toestel. Uiteindelijk betaal je de prijs van een toestel toch in je abonnementsprijs, hoewel er tegenwoordig ook toestellen verkrijgbaar zijn in een zogeheten lease constructie. Bij GSMPlaza.nl kun je kiezen uit Sim Only abonnementen van de acht grote providers van Nederland. Vergelijk altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Voordelen Sim Only abonnementen

Sim Only abonnementen worden mede dankzij de crisis en de steeds maar duurder wordende normale telefoon abonnementen steeds populairder. Zeg nou zelf, waarom zou je een duur telefoon abonnement nemen als je met een goedkoop Sim Only abonnement hetzelfde kan en je maandelijks stukken voordeliger uit bent? Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet… Doe daarom eerst de Prijscheck voordat je een nieuw abonnement afsluit! Zo kun je kosteloos bekijken of je nog wat kunt besparen.

Blijf goedkoop bellen via GSMPlaza

De meeste Sim Only abonnementen zijn veel goedkoper dan een telefoon abonnement met toestel. De tarieven van een Sim-Only abonnement zijn vaak net zo aantrekkelijk als die van een telefoon abonnement met toestel. Je kunt dus nog steeds goedkoop bellen. Daarnaast kun je een Sim Only abonnement uitbreiden met extra sms- of databundels waarmee je voordelig kunt internetten op je mobiele telefoon. Ook kun je een Sim Only Internet abonnement afsluiten bij de GSMPlaza.

Waarom GSMPlaza.nl?

  • Elke maand is er een Mega Sale met een deal die je nergens anders goedkoper zult vinden;
  • De klantenservice staat elke werkdag van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds voor je klaar;
  • Klantvriendelijke en betrouwbare klantenservice;
  • Scherp geprijsde abonnementen.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.