• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Vodafone

Vodafone behoort tot een van de populairste providers van Nederland. Dat is niet zomaar, want de leverancier biedt een brede keuze van Sim Only abonnementen die je naar keuze kunt combineren met een internetbundel. Daarnaast biedt de aanbieder sinds kort ook 4G mobiel internet.

Sim Only Vodafone

Bij Vodafone kun je kiezen uit vele Sim Only abonnementen. Mocht een abonnement nog niet aan je wensen voldoen? Dan is deze uit te bereiden met een extra SMS of internet bundel. Naast betere mobiele netwerken investeert de aanbieder veel in het internet netwerk zodat jij overal over internet kunt beschikken. Het bekende merk heeft, net als The Phone House, meer dan 200 fysieke vestigingen in Nederland. Deze vestigingen zijn zowel Vodafone als BelCompany (onderdeel van Vodafone) vestigingen. Het netwerk bij deze Sim Only abonnement is natuurlijk van Vodafone. Je hebt op die manier de mogelijkheid om te bellen met een van de beste netwerken van Nederland. Vergelijk altijd alle Sim Only aanbieders en kijk of je naar de goedkoopste aanbieder kunt overstappen.

Vodafone Cloud

Wanneer je belangrijke bestanden in de Vodafone Cloud bewaart, weet je zeker dat je bestanden veilig zijn. Dankzij de Cloud heb je automatisch een back-up en hoef je nooit meer bang te zijn om bestanden kwijt te raken. Je bestanden zijn overal beschikbaar en zijn te openen op je mobiele telefoon, tablet, laptop of dekstop. Bij aanschaf van een Vodafone sim only abonnement krijg je automatisch gratis 5 GB opslagruimte van Vodafone. Wanneer je deze 5 GB bereikt hebt krijg je de mogelijkheid extra opslagruimte te kopen.

Handige informatie Vodafone

 • Je ontvangt een nieuwe losse simkaart, deze kun je in een simlock-vrij toestel plaatsen;
 • De nieuwe simkaart is met een nieuw tijdelijk nummer;
 • Nummerbehoud: Gratis nummerbehoud & overstapservice;
 • Bellen en betalen per minuut. Betaling via auto incasso. Je betaalt aan Vodafone;
 • Het bundeltegoed van een Vodafone Sim Only abonnement is 1 maand geldig. Wanneer je 75% van je tegoed hebt verbruikt ontvang je een sms;
 • Voor belminuten geldt dat je de eerste minuut helemaal betaalt, daarna rekent Vodafone per seconde af. Voor dataverbruik betaal je per 10 Kb.
 • Je kunt met alle GSM abonnementen bellen en gebeld worden in het buitenland;
 • Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Waarom Vodafone?

 • Altijd een goed mobiel en internet netwerk;
 • Beschikt over meer dan 200 fysieke vestigingen;
 • Persoonlijk advies.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.