• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen ze met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

Sim Only

KPN heeft al jaren een van de betrouwbaarste netwerken van Nederland. Hiermee ben je altijd verzekerd van goed bereik met een uitstekende kwaliteit. Met het nieuwe 4G-netwerk kun je zelfs tot 10x sneller internet dan dat je op dit moment gewend bent. Daarnaast biedt KPN de mogelijkheid om ook gedurende je contractperiode van abonnement te wisselen, ook als je naar een goedkoper abonnement wilt overstappen. Bovendien krijg je tegenwoordig ook familievoordeel bij KPN. Bij elk extra mobiel of sim only abonnement op jouw adres krijg je € 10,- korting per maand. Of je nu zelf een extra mobiel of tablet abonnement hebt of een van je familieleden. Per extra abonnement scheelt dat toch mooi € 120,- per jaar. Vergelijk altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only KPN

Bij het afsluiten van een KPN sim-only abonnement bepaal je zelf welke belbundel het beste bij jou past. Mensen die veel bellen kunnen kiezen voor een Sim Only met veel belminuten en mensen die minder bellen kiezen voor een belbundel met minder belminuten. De belbundel kan zowel ingezet worden voor belminuten als voor sms berichten. Met een KPN Sim Only kun je dus bellen en sms-en uit één bundel.De KPN Sim Only abonnementen komen in twee varianten. KPN Personal Sim Only en KPN Personal Sim Only Web. Met een KPN Sim Only kun je je bundel tijdens je contractperiode verhogen en verlagen. Er zijn ook de KPN Internet SIM Only abonnementen speciaal voor smartphones. En heeft u een BlackBerry? Kies dan voor de KPN BlackBerry Sim Only. Vergelijk hieronder alle KPN SIM Only abonnementen. Je kunt de KPN Sim Only abonnementen afsluiten voor een periode van 1 of 2 jaar, waardoor je zelf bepaalt hoe lang je er minimaal aan vast wilt zitten.

Sim Only abonnement met internet

Met de Alles-in-1 sim only abonnementen hoef je nooit bang te zijn voor kosten buiten je bundel. KPN houdt je altijd goed op de hoogte van je internetverbruik. Mocht je internetbundel toch op zijn, dan wordt alleen je snelheid verlaagd naar 64 KBps downloadsnelheid en 32 KBps uploadsnelheid. Om weer te kunnen internetten met dezelfde snelheid als je abonnement, kun je via sms gemakkelijk de ExtraOptie 250 MB erbij bestellen. Deze ExtraOptie loopt dan tot het einde van de maand.

Extra bundels van KPN

Je kunt de bundel bij de KPN sim only abonnementen gewoon zelf samenstellen. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel belminuten en sms-berichten je per maand ontvangt. Daarnaast kun je er zelf een internetbundel aan toevoegen, of heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de KPN hotspots. Verder kun je er bijvoorbeeld extra sms’jes aan toevoegen, of kiezen voor een avondbundel. Op die manier zorg je er relatief eenvoudig voor dat het KPN sim only abonnement volledig aan je wensen zal voldoen. Zo kun je op een voordelige en prettige manier bellen met het beste netwerk van Nederland.

Handige informatie KPN

 • Je ontvangt alleen een simkaart (dus geen nieuwe telefoon) met een korting op de abonnementskosten; Heb je nog een goedwerkende telefoon dan kun je besparen op je jaarlijkse belkosten;
 • Je dient zelf zorg te dragen voor een simlock vrije mobiele telefoon die werkt op het netwerk van KPN;
 • Je kunt je oude mobiele nummer behouden;
 • Betalen per minuut;
 • Je kunt met alle GSM abonnementen bellen en gebeld worden in het buitenland!
 • Bundeltegoed is geldig voor bellen naar binnenlandse vaste en mobiele nummers en SMS. Uitgezonderd betaalde commerciële 0800 en 0900 service nummers.
 • Belbundel in euro’s is 1 maand geldig. Ongebruikt datategoed kan niet worden meegenomen naar volgende maand. Na 3 maanden kan bundelhoogte naar boven en beneden worden aangepast;
 • Cost control via SMS en online direct inzicht in gebruik;
 • Gesprekken korter dan 1 minuut worden gefactureerd voor 1 minuut;
 • Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Waarom KPN?

 • Supersnel internet op het grootste 4G netwerk van Nederland;
 • Geen buitenbundelkosten voor internet;
 • Onbeperkt bellen en sms’en met Alles-in-1 Mobiel.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de voorwaarden.