• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

MTV Mobile

MTV Mobile is een onderdeel van T-Mobile. Als klant van MTV Mobile maak je uiteraard ook gebruik van het netwerk van T-Mobile, oftewel van de supersnelle 4G verbinding die op dit moment geboden wordt. Zoek je extra veel belminuten, snel internetten en toegang tot je favoriete MTV programma? Dan is een MTV Mobile abonnement perfect voor jou. Je kunt kiezen uit 6 verschillende bundels die je in combinatie met een nieuwe gsm of smartphone kunt bestellen.

Sim Only

Bij MTV Mobile krijg je een compleet pakket voor een vast bedrag per maand waarmee je online bent en lekker veel belminuten krijgt. Alle bundels hebben standaard een 1GB internet bundel. Als klant van MTV Mobile krijg je vaak exclusieve previews en aanbiedingen van MTV, verder kun je MTV series en videoclips op je telefoon bekijken. Je belt op het netwerk van KPN. Sinds 13 december 2011 is MTV Mobile het (als eerste provider) helemaal anders gaan doen. Je kiest nu eerst hoeveel MB je wilt en daarnaast moet je nog een hoeveelheid belminuten kiezen. Vergelijk altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only MTV Mobile

Bij MTV Mobile heb je vele mogelijkheden voor een abonnement, zo kun je ook kiezen voor diverse Sim Only abonnementen. Een groot voordeel is dat er altijd de beste deals wat betreft internetbundels geboden worden. Je kiest voor een aantal MB, waarbij je gebruik maakt van supersnel internet. Op het moment dat u meer MB’s verbruikt dan in het gekozen bundel dan bent u alsnog altijd online, alleen wordt uw snelheid teruggebracht tot 64 kb/s. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd online bent, maar vooral dat u geen extra kosten heeft wat betreft het internet.

MTV Mobile voor jongeren

De hele dag WhatsAppen, streamen en filmpjes kijken. Jongeren gebruiken hun telefoon op een hele andere manier dan bijvoorbeeld 35+’ers. Dat weet MTV ook. Daarom legt MTV Mobile zich vooral toe op jongeren die echt alles uit hun smartphone halen. Met MTV Mobile kun je de hele dag WhatsAppen, streamen en filmpjes bekijken op YouTube. Je hoeft je als klant niet druk te maken over je verbruik, omdat deze provider tegen een laag tarief een grote bel- en internetbundel aanbiedt.

Sim Only abonnement met internet

Wie een hekel heeft aan traag internet, zit goed bij MTV Mobile. Tegenwoordig is 3G namelijk ouderwets. MTV Mobile biedt nu 4G aan. Een 4G-verbinding is even snel als de verbinding thuis. Het downloaden gaat namelijk met een snelheid van maximaal 50 MB per seconde. De meeste providers bieden alleen nog maar 3G aan en halen die snelheden niet. Doordat MTV Mobile samenwerkt met T-Mobile kun je profiteren van een razendsnelle internetverbinding. Dan kun je lekker ongestoord filmpjes kijken en muziek streamen. Wel zo handig.

Extra bundels van MTV Mobile

Bij het afsluiten van een Sim Only abonnement, krijg je diverse extra mogelijkheden waarvan je gebruik kunt maken. In diverse actieperiodes zijn sommige onderdelen zelfs kosteloos. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld DEEZER MUSIC, dit is een voordeelbundel waarbij je muziek eenvoudig kunt streamen. Je krijgt toegang tot ruim 20 miljoen nummers en deze kun je streamen via je mobiele telefoon, maar ook via een tablet of pc. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Blackberry bundel, hierdoor kun je ook met uw Blackberry gebruik maken van de internet mogelijkheden en uiteraard pingen. Tevens is het mogelijk een Internet Europa bundel af te sluiten, hierbij kun je onbezorgd internetten in Europa zonder onverwachte kosten achteraf. Als laatste is het mogelijk te kiezen voor Visual Voicemail, hierdoor zie je direct wie de voicemail heeft ingesproken. Bovendien is het ook mogelijk berichten in diverse volgorden af te luisteren, maar ook te pauzeren of terug te spoelen.

Handige informatie MTV Mobile

  • Wanneer je kiest voor een nieuw abonnement dan ontvang je hiervoor een nieuwe simkaart van MTV Mobile;
  • Privé kun je gelijktijdig maximaal drie abonnementen aanvragen;
  • Een nieuw abonnement is alleen af te sluiten door personen van 18 jaar of ouder;
  • MTV Mobile houdt niet van verrassingen achteraf. Daarom biedt deze provider drie manieren om inzicht te krijgen in je datagebruik. Bijvoorbeeld via ‘My T-Mobile’ op de website van T-Mobile. Direct op je smartphone zien hoeveel er nog van je databundel over is, kan via de My T-Mobile app. En als je wil, kun je een SMS-bericht inschakelen. Dan krijg je regelmatig een SMS over je datagebruik.

Waarom MTV Mobile?

  • Kosteloos onbeperkt sms-en;
  • Altijd online, zonder extra kosten;
  • Super snel 4G internet;
  • MTV shows en muziek mogelijkheden;
  • Toegang tot festivals, club nights en events;

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.