• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Robin Mobile

Robin Mobile is een provider die vindt dat de mobiele markt anders kan en anders moet. Bij andere mobiele providers betaal je enorm veel kosten indien je buiten de bundel verbruikt. Daarom heeft de provider hier verandering in gebracht en biedt een bundel waarbij je echt onbeperkt kunt bellen sms’en en internetten. Momenteel zijn zij nog de enigste provider die dit zo goedkoop en transparant kunnen aanbieden. Geen kleine lettertjes of onverwachte zaken, maar gewoon echt onbeperkt.

Sim Only

Robin Mobile is de eerste aanbieder waarbij je echt onbeperkt kan bellen, sms’en en internetten. Je hoeft je dus nooit geen zorgen meer te maken over verrassingen op je factuur, want onbeperkt betekent écht onbeperkt. Wel wordt de snelheid enigszins gelimiteerd bij buitensporig gebruik, maar dat gaat pas in als je meer dan 8GB per maand verbruikt. Bij Robin Mobile zit je niet vast aan een contract, en bovendien zijn ze enkele maanden op rij uitgeroepen tot de beste provider volgens de Consumentenbond. Vergelijk altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only Robin Mobile

Robin Mobile biedt onbeperkt bellen, sms en mobiel internet nu al aan voor € 29,95 per maand. Aanvankelijk bood Robin Mobile één abonnement aan, maar sinds medio 2013 is het aanbod uitgebreid naar 3 abonnementen met onbeperkt mobiele internetten, sms’en en bellen waarbij de internetsnelheid is afgestemd op de behoeften en wensen van de consument.

Sim Only abonnement met internet

De internetsnelheid is afhankelijk van het product dat je kiest, zo kun je kiezen uit Gewoon Snel Internet, Heel Snel Internet en Super Snel Internet.Robin Mobile maakt gebruik van het uiterst betrouwbare netwerk van KPN, als klant van Robin Mobile heb je daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van het 3G-netwerk van KPN. Het netwerk van KPN staat bekend als een stabiel en betrouwbaar netwerk, als klant van Robin Mobiel kun je dan ook vaak genieten van internet snelheden tot wel 7,2 Mbps op het 3G-netwerk van KPN, de upload snelheid zal maximaal 2,0 Mbps bedragen.

Extra bundels van Robin Mobile

Met Robin Mobile kun je echt onbeperkt bellen, sms’en en internetten binnen Nederland. Indien je naar het buitenland wilt bellen of sms’en of je wilt naar speciale premium of service nummers bellen of sms’en, dan heb je daar een extra tegoed voor nodig. Dit extra tegoed kun je eenvoudig aanschaffen in je eigen MyRobin omgeving. Het extra tegoed is onbeperkt geldig, je hoeft dit dus niet binnen een bepaalde periode te gebruiken. Ook kun je op elk gewenst moment eenvoudig opvragen hoeveel extra tegoed je nog hebt.

Handige informatie Robin Mobile

  • Op het moment dat je naar Robin Mobile wilt overstappen, kun je gratis je oude telefoonnummer meenemen, Robin mobile zal je geen extra kosten in rekening brengen voor het overzetten van je nummer;
  • Het is bij Robin Mobile mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen, natuurlijk is het wel afhankelijk van het soort contract en de soort bundel die je hebt afgesloten, of het voor jou mogelijk is om maandelijks op te zeggen;

Waarom Robin Mobile?

  • Als enige in Nederland biedt Robin Mobile een ‘onbeperkt alles’ abonnement aan. Je kunt dus zoveel je wilt gebruik maken van je telefoon (binnen Nederland dan) en je betaalt altijd dezelfde kosten;
  • Robin Mobile heeft geen jaarcontracten, je kunt per maand opzeggen;
  • Gratis nummerbehoud;
  • Extra tegoed onbeperkt houdbaar;
  • Hoge internetsnelheid;
  • Gebruik van KPN Netwerk.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.