• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Simpel

Simpel is een aanbieder van super voordelige Sim Only abonnementen. Zij staan voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over je uitgaven. Je hoeft bij Simpel geen toestel aan te schaffen en daarom bel je tegen zeer lage tarieven. Simpel is een kleine, slagvaardige organisatie met ruim 45 medewerkers in Nederland. Deze aanbieder maakt gebruik van het moderne T-Mobile-netwerk.

Sim Only Simpel

Voor goedkoop bellen, sms en internet vind je altijd de beste deal bij Simpel. Je hoeft geen dure telefoon te kopen. Met een sim-only abonnement van deze aanbieder ben je veel goedkoper uit. Goedkoper dan prepaid. Je kunt zelf je abonnement samenstellen door het aantal belminuten, sms´jes en internet te kiezen. Vergelijk altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only abonnementen Simpel

Wil je goedkoop Sim Only bellen, zelf bepalen hoeveel belminuten je wilt combineren met het aantal sms-jes en daarnaast je eigen internetbundel kiezen? Vindt je het belangrijk om controle te hebben over je belkosten? Dan zijn de sim only abonnementen van Simpel.nl wellicht een interessante optie. Simpel heeft 4 abonnementen die je kunt combineren met sms-, en internet bundels ( Belbundel 50 minuten, Belbundel 250 minuten, Belbundel 450 minuten en Belbundel onbeperkt. Simpel sim only abonnementen hebben een minimale contractduur van 2 jaar. Het minimaal abonnement kost je €2,50, en is eindeloos te combineren met bundels voor sms en interent. De sim-only gebruikers van Simpel bellen met het netwerk van T-Mobile. Het maakt niet uit met welke telefoon u belt. Elke mobiele telefoon is geschikt om te bellen met het netwerk van Simpel. Sommige telefoons kunnen problemen hebben met internet en het netwerk van Simpel. Niet alle functies voor internet die specifiek voor een BlackBerry van toepassing zijn, worden door Simpel ondersteund.

Sim Only abonnement met internet

Bij een Simpel Sim Only abonnement kun je helemaal zelf bepalen hoe jouw abonnement eruit ziet. Zo kun je zelf het aantal belminuten, smsjes en internet MB bepalen. Dit geeft je een grote vrijheid om op deze manier een abonnement aan te schaffen die helemaal bij jou en je verbruik past. Simpel geeft je de keus uit 5 soorten internetbundels. De kleinste bevat 50 MB en de grootste 1.000 MB. Dit is dus geschikt voor mensen die veel internetten maar ook voor mensen die af en toe internetten. Je kunt maandelijks het abonnement wijzigen. Zodoende kun je ook maandelijks de internetbundel veranderen.

Handige informatie Simpel

 • Simpel doet geen kredietcheck en je hoeft ook geen kopie paspoort of bankafschrift op te sturen naar Simpel Je kunt gewoon je huidige nummer houden en Simpel.nl regelt de overstap;
 • Je kunt met Simpel makkelijk je eigen abonnement samenstellen en ze bieden een belplafond. Je krijgt dan een sms-je als je 90% van het belplafond hebt bereikt. Is alles opgebruikt, dan wordt je simkaart geblokkeerd, maar je blijft wel gewoon bereikbaar. Zo kun je makkelijk je kosten in de hand houden. Ook erg geschikt voor ouders die hun kinderen wel een abonnement willen geven, maar niet voor verrassingen willen komen te staan;
 • Wil je in contact blijven met vrienden en familie in het buitenland? Met de buitenland-bundel bel je vanaf 4 cent per minuut vanuit Nederland naar een selectie van populaire landen;
 • De gesprekstarieven gelden voor alle normale vaste en mobiele nummers in Nederland;
 • Gesprekken worden naar boven afgerond in hele minuten;
 • Je bundels in het abonnement zijn 1 maand geldig en starten per de 1ste van de kalendermaand;
 • Internetverbruik binnen en buiten de bundel in Nederland wordt per maand naar boven afgerond per 50 MB;
 • Onbeperkt sms’en is inbegrepen bij alle internetbundels;
 • Contractduur: 2 jaar.

Waarom Simpel?

 • Iedereen is welkom bij Simpel. Ze doen geen kredietcheck (voormalige BKR kredietcheck) en je hoeft geen kopie van je paspoort of een bankafschrift op te sturen;
 • Je kunt gewoon je huidige nummer houden. Simpel regelt gratis de overstap voor je;
 • Zeer scherpe Sim Only abonnementen.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.