• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Sizz

Sizz is een vrij nieuwe mobiele aanbieder dat is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen het alom bekende Vodafone en televisiegigant RTL Nederland. Met Sizz maak je dus gebruik van het moderne en uitgebreide mobiele netwerk van Vodafone. Sizz richt zich voornamelijk op de nieuwe generatie gebruikers van mobiele telefonie. De abonnementen van Sizz zijn dan ook vooral afgestemd op de moderne smartphone gebruiker. En met de Sim Only abonnementen spelen zij in op de vraag naar voordelige maar complete Sim Only aanbiedingen met internet. Het zijn alles in een bundels die beschikbaar zijn in verschillende vormen.

Sim Only Sizz

Met een SIM Only van Sizz heb je een compleet Sim Only abonnement met bellen, internetten en smsjes uit één overzichtelijke bundel. Daarnaast ontvang je met een Sizz Sim Only abonnement exclusief toegang tot content van RTL Nederland. Je betaalt altijd een vast tarief zowel binnen als buiten je bundel. Sizz Sim Only aanbiedingen zijn niet alleen voordelig maar ook uniek. Sizz denkt vooruit, Sizz denkt na over de behoefte van een moderne smartphone gebruiker zoals jij. Je betaalt dus niet voor diensten die je niet nodig hebt, maar je betaalt voor een Sim Only abonnement waarmee je profiteert van voordelige tarieven en goed passende bundels. Daarnaast blijft jouw Sim Only abonnement inzichtelijk met je persoonlijke Mijn Abonnement profiel waar je op elk gewenst moment de status van je Sizz Bundel kunt bekijken. Vergelijk altijd jouw Sim Only abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only abonnementen Sizz

Met het Sizz Sim Only abonnement geniet je van het complete aanbod waar SIZZ voor staat, maar dan goedkoper. Je sms’t, belt en internet uit één bundel. Kies het Sizz SIM Only abonnement dat het beste bij je belgedrag past en geniet bovendien van exclusieve RTL-content. De Sizz sim only abonnementen hebben allemaal een looptijd van één jaar. Waardoor je na één jaar alweer kunt veranderen van sim only abonnement.

Handige informatie Sizz

  • Met een Sizz Sim Only abonnement krijg je toegang tot de wereld van RTL. Je favoriete RTL programma’s kun je downloaden en bekijken op je mobiel zonder tussenkomst van reclame;
  • Je krijgt korting op evenementen en wordt op de hoogte gehouden van de leukste RTL-nieuwtjes;
  • Je krijgt een persoonlijk online Sizz account waar je je gegevens kunt inzien en wijzigen. Bovendien kun je vanuit je persoonlijke Sizz account dagelijks 2 gratis sms berichten versturen;
  • Met het Sizz Sim Only abonnement kun je geen gebruik maken van VoIP en SMSoIP-diesten. Je ontvangt een sms-bericht wanneer je databundel voor circa 90% is verbruikt;

Waarom Sizz?

  • Alles uit 1 bundel; Bellen, SMS’en en internet;
  • Populaire RTL programma’s mobiel bekijken!
  • Sizz kost altijd hetzelfde. Binnen en buiten de bundel.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.