• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Tele2

Wel een nieuw mobiel abonnement nodig, maar geen behoefte aan een nieuw toestel? Dan kan je met een Sim Only abonnement bij Tele2 nóg goedkoper bellen! Of je nu zoekt naar het goedkoopste abonnement, een Nano Sim Only abonnement of een Sim Only abonnement met internet. Bij Tele2 zit je goed! Jij kiest, jij bepaald en uiteraard stel je zelf je Sim Only abonnement samen. Je belt, sms’t en internet op het netwerk van T-Mobile en profiteert van de voordelen van Tele2.

Sim Only Tele2

Tele2 biedt jou een 1 jarig en 2 jarig Sim only abonnement of een maandelijks opzegbaar abonnement aan. Ieder abonnement heeft zijn eigen voordelen. Voor weinig geld kun je nog een internetbundel erbij nemen. Zo kun je overal internetten met je smartphone. Vergelijk altijd jouw Sim Only Abonnement en kijk of je naar een goedkoper Sim Only abonnement kunt overstappen.

Sim Only abonnement Tele2

Een Tele2 sim only abonnement, dat is bellen, sms’en en internetten voor zeer lage prijzen. Mocht je niet meteen nood hebben aan een mobiele telefoon, maar wel open staan voor de unieke mogelijkheden op het gebied van besparen via telefonie, dan is het Tele2 sim only abonnement vast en zeker iets voor jou. Door op de website aan te geven hoeveel minuten je per maand wilt kunnen bellen, of hoeveel sms’jes je wilt kunnen versturen stel je een abonnement samen. Daarnaast kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een SMS verdubbelaar, of bijvoorbeeld het mobiele internet. Je zorgt er op die manier voor dat je met je Tele2 sim only abonnement alleen betaalt voor dat wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Sim Only abonnement met internet

Ook bij een Tele2 Sim Only abonnement zonder databundel kun je gebruik maken van mobiel internet. Voor dataverbruik zonder internetbundel betaal je €1,00 per verbruikte MB.

Extra bundels van Tele2

Tele2 heeft +Bundels geïntroduceerd waarmee je zeer eenvoudig en voordelig gebruik kunt maken van extra MB’s of sms’jes. Heb je een prepaid Sim Only abonnement, dan kunt u door middel van een sms de +bundels activeren. Op deze manier kunt u tijdelijk gebruik maken van extra mobiel internet of sms’jes zonder dat u vast zit aan een contract.

Handige informatie Tele2

 • Met een Tele2 Sim Only abonnement kun je je dataverbruik continu in de gaten houden. Installeer de Mijn Tele2 App op je toestel om altijd inzicht in je verbruik te hebben. Deze applicatie is zowel voor Android als IOS beschikbaar;
 • Heb je een micro- of een nano-simkaart nodig? Bij Tele2 is het mogelijk om aan te geven welke van de twee je nodig hebt. Zo zit je niet met een simkaart die niet geschikt is voor jouw telefoon;
 • Ongeacht de provider biedt Tele2 je de mogelijkheid om gratis je nummer mee te nemen;
 • Voor een Tele 2 Sim Only abonnement worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Binnen vier dagen na het bestellen van een Sim Only krijg je via PostNL je simpakket aangeboden;
 • Je kunt verlengen vanaf maximaal 3 maanden voor afloopdatum van je contract;
 • Bellen en betalen per minuut. Betaling via auto incasso. Je betaalt aan Tele2;
 • Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Waarom Tele2?

 • Goedkoop bellen en SMS-en vanaf 2 cent p/min/sms;
 • Gratis nummerbehoud bij elk nieuw abonnement;
 • Ook Tele2 Sim Only voor Blackberry mogelijk;
 • Diverse bundels bij te bestellen.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw Sim Only abonnement afsluit? Om de kosten voor jouw Sim Only abonnement zo laag mogelijk te houden, kun je het best altijd Sim Only abonnementen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.