• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Sim Only abonnement vergelijken

Een Sim Only abonnement is hetzelfde als een mobiel abonnement met telefoon, maar dan zonder toestel. Vaak sluit je een abonnement af en kies je hierbij een nieuwe mobiele telefoon. Bij een Sim Only abonnement ontvang je alleen de simkaart en vervallen de kosten voor je mobiele telefoon (je krijgt er immers geen telefoon bij). Het voordeel van een Sim Only abonnement is dus dat je altijd lagere maandlasten hebt. Toch zijn de kosten voor een Sim Only abonnement en de service niet bij iedere provider hetzelfde. Doe daarom de Prijscheck en kijk wat je kunt besparen wat de provider die bij jou past!

sim only vergelijken

Besparen op je Sim Only Abonnement

Sim Only abonnementen worden mede dankzij de crisis en de steeds maar duurder wordende normale telefoon abonnementen steeds populairder. Zeg nou zelf, waarom zou je een duur telefoon abonnement nemen als je met een goedkoop Sim Only abonnement hetzelfde kan en je maandelijks stukken voordeliger uit bent? Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet… Doe daarom eerst de Prijscheck voordat je een nieuw abonnement afsluit! Zo kun je kosteloos bekijken of je nog wat kunt besparen.

Blijf goedkoop bellen

De meeste Sim Only abonnementen zijn veel goedkoper dan een telefoon abonnement met toestel. De tarieven van een Sim-Only abonnement zijn vaak net zo aantrekkelijk als die van een telefoon abonnement met toestel. Je kunt dus nog steeds goedkoop bellen. Daarnaast kun je een Sim Only abonnement uitbreiden met extra sms- of databundels waarmee je voordelig kunt internetten op je mobiele telefoon. Ook kun je een Sim Only Internetabonnement afsluiten bij de meeste providers. Doordat er verschillende providers zijn met verschillende prijzen loont  Sim Only vergelijken voordat je een abonnement afsluit.

Vergelijking op prijs en kwaliteit

Een Sim Only abonnement kent veel verschillende productkenmerken die heel bepalend kunnen zijn voor jouw keuze. PrijsCheck laat jou een overzicht zien van de meest betrouwbare en bekende merken, waaronder Tele2T-MobileVodafone en Telfort. Zo hoef je niet bij elke Sim Only aanbieder apart een berekening te maken. Door Sim Only abonnementen te vergelijken, bespaar je veel tijd en weet je direct waar je met je wensen een abonnement kunt afsluiten, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

PrijsCheck helpt jou met Sim Only vergelijken

PrijsCheck is volledig onafhankelijk van alle Sim Only aanbieders. Je sluit direct online je Sim Only abonnement af bij de keuze van jouw aanbieder. Tevens verzorgt de verzekeraar de polis voor jou. Tijdens de looptijd van de polis kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het vergelijken van je Sim Only abonnement? Dan kun je altijd bij ons terecht via de online chat of telefoon. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Sim Only abonnementen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je Sim Only abonnement af en geniet van een uitgebreid abonnement voor zeer lage kosten.

sim only vergelijken

Voordelen Sim Only abonnementen vergelijken op PrijsCheck

  • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten;
  • Bespaar tot wel 80% op je maandelijkse abonnementkosten;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juiste Sim Only abonnement;
  • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit.