• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

Een studietripje, op lustrumweekend, een uitje met jouw studentenvereniging en als het even lukt op bezoek bij je ouders en vrienden in het werk. Je bent er maar druk mee in je studententijd. Ben jij als student zijne ook veel onderweg en ben jij bang om en ongeluk te krijgen, waar je misschien helemaal niks aan kunt doen? Een aansprakelijkheidsverzekering voor studenten biedt dan DE uitkomst…

Aansprakelijkheidsverzekering

Dekking aansprakelijkheid voor studenten

Wij begrijpen dat jij liever op de kleintjes let en zolang er iets niet verplicht wordt gesteld, je er liever ook niet aan begint. Toch is een aansprakelijkheidsverzekering aan te raden om over na te denken. Ze zeggen niet voor niks, een ongeluk zit in een klein hoekje… Het kan jou dus ook gebeuren. Voorbeelden:

 • Je gaat uit met vrienden en gooit per ongeluk rode wijn over dat leuk meisje;
 • Tijdens een vrije weekend bezoek je jouw oma en oeps je breekt een antieke vaas.

Dit zijn zomaar een aantal situaties die niet heel onwaarschijnlijk zijn en die kunnen zorgen voor rekeningen die jij mogelijk niet (direct) zal kunnen betalen.

Welke schade wordt vergoed?

Een aansprakelijkheidsverzekering vergoedt over het algemeen alle schade die de verzekerde veroorzaakt. Je bent verzekerd voor schade aan:

 • Een persoon: lichamelijke of geestelijke schade;
 • Materiële zaken: vermissing, schade of vernieling van spullen en de schade die dat met zich meebrengt;
 • Procedures zoals een rechtszaak en onderzoek uitgevoerd door deskundigen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Prijs aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

Het is in alle gevallen verstandig om aanbieders te vergelijken. Waarom? Verzekeraars kunnen verschillen in de prijs die ze vragen voor de aansrpakelijkheidsverzekering voor studenten. Let op de volgende dekkingen:

 • Is de dekking geldig tijdens mijn bijbaan?
 • Wordt er alleen in Nederland of ook in andere landen gedekt?
 • Dekt de AVP ook tijdens het sporten?

Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

Er is een zeer groot aantal aansprakelijkheidsverzekeringen beschikbaar waardoor een goede vergelijking heel belangrijk is. PrijsCheck laat jou een overzicht zien van de meest betrouwbare en bekende merken. Zo hoef je niet bij elke verzekeraar apart een berekening te maken. Door aansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken, bespaar je veel tijd en weet je direct waar je met je wensen een verzekering kunt afsluiten, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

PrijsCheck helpt jou te vergelijken

PrijsCheck is volledig onafhankelijk van alle aanbieders van aansprakelijkheidsverzekeringen. Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar jouw aansprakelijkheidsverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn.

Aansprakelijkheidsverzekering

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering voor studenten vergelijken op PrijsCheck

 • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten voor de Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten
 • Vind in minder dan 1 minuut de juiste aansprakelijkheidsverzekering;
 • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit.