• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Autoverzekering

Gefeliciteerd, je bent in het bezit van een (nieuwe) auto! Nu nog een autoverzekering kiezen. Vanaf nu kun je urenlang toeren, hoef je je nooit meer te ergeren aan het openbaar vervoer en kun je snel naar je werk (en ook weer snel naar huis). Het is ontzettend fijn om in het bezit te zijn van een eigen auto, maar wat doe jij op het moment dat iemand (of jij zelf) schade aanbrengt aan jouw dierbare auto, je een ongeluk krijgt of nog erger, je auto total loss wordt verklaard? Heb je hier weleens over nagedacht?

autoverzekering vergelijken hover

Autoverzekering afsluiten?

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe meer kans op schade aan je auto. Zo geeft een ritje van 20 km per werkdag extra zelfs 15% meer kans op schade. Zeker op de volle Nederlandse wegen of de drukke parkeerplaats bij de supermarkt is de kans groot dat er wat met je auto gebeurd. Wist jij bijvoorbeeld dat 1 op de 4 mensen in Nederland jaarlijks een keer schade rijden/krijgen aan hun auto? Schrikbarend he? Het zal je maar gebeuren dat je auto beschadigd raakt door winterweer, een boodschappenkar volop tegen je auto knalt of een kindje dat even niet oplet en een bal tegen je ruit schopt…

Zo kunnen wij nog uren doorgaan. Wat doe jij in zo’n geval?  Je moet er toch niet aandenken dat je een ongeluk krijgt en je er ook nog eens achter komt dat je toch niet zo goed verzekerd was als je dacht, waardoor je opeens een rekening krijgt waar je u tegen zegt? Wij hebben het dan nog geeneens over de emotionele waarde… Je zoekt naar een plek waar je een autoverzekering afsluiten goedkoop en gemakkelijk kunt doen.

Een autoverzekering voorkomt een hoop zorgen!

Een auto-ongeluk is niet alleen heel erg vervelend, maar kost vaak ook geld. Lang niet altijd wordt alle schade vergoed of is de schade te verhalen. Daarnaast kan schade ook nog gevolgen hebben op je opgebouwde schadevrije jaren en no-claimkorting. Uiteraard wil jij een autoverzekering waarbij je niet alleen een goede dekking hebt, maar waar je ook nog eens profiteert van lage kosten… Voor een antwoord hoef je niet verder meer te zoeken. Autoverzekering vergelijken gaat namelijk gemakkelijk en snel op PrijsCheck. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij jou een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Daarna kun je zelf kiezen welke autoverzekering je wilt afsluiten. Voor het afsluiten van de verzekering sturen wij je rechtstreeks door naar de website van de verzekeraar.

autoverzekering vergelijken hover

Wat is een autoverzekering?

Een autoverzekering – ook wel WA-verzekering genoemd – is een verplichte verzekering voor jouw auto. Een goedkope autoverzekering is snel aan te schaffen, maar het is wel zaak dat je dit op de juiste manier doet. Er zijn veel verschillende autoverzekeraars en het is dus zaak dat je de juiste kiest. De keuze hangt vaak af van het type auto, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren die je hebt opgebouwd.

WA verzekering

Een WA verzekering staat voor Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. De dekking die je met deze verzekering hebt is de laagste, maar dit zie je ook aan de prijs. Vaak zijn WA verzekeringen de goedkoopste autoverzekeringen. Met een WA-verzekering ben je verzekerd voor de schade die jij met jouw auto aan personen en objecten aan brengt. Niet voor je eigen auto dus. Bekijk onze autoverzekering dekkingstabel voor wat precies gedekt wordt met een WA autoverzekering.

WA + Beperkt Casco (WA Plus)

Een WA + Beperkt Casco verzekering wordt ook wel een WA Plus verzekering genoemd. Bij deze verzekering heb je sowieso de beschikking over de WA dekking. Heb je een WA Plus verzekering, dan wordt ook schade aan jouw auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm, ruitbreuk etcetera. Schade aan je auto door eigen schuld (bijv. een aanrijding, of parkeerschade) wordt niet vergoed. Bekijk onze autoverzekering dekkingstabel voor wat precies gedekt wordt met een WA Plus autoverzekering.

WA + Volledig Casco (All Risk)

Een WA + Volledig Casco verzekering wordt ook wel een All Risk verzekering genoemd. Bij deze verzekering heb je sowieso de beschikking over de WA en WA + Beperkt Casco dekking. Heb je een All Risk verzekering, dan wordt ook alle schade aan je auto door eigen schuld vergoed. Bekijk onze autoverzekering dekkingstabel voor wat precies gedekt wordt met een All Risk autoverzekering.

autoverzekering vergelijken hover

Goedkope autoverzekering afsluiten?

Ben jij op zoek naar een goedkope autoverzekering? In ons autoverzekering premieoverzicht vind je de prijzen van de WA-verzekeringen. Een WA-verzekering is vaak de goedkoopste autoverzekering die je af kunt sluiten. Mocht je een WA-verzekering niet goed genoeg vinden, dan kun je ook kiezen voor een WA + Beperkt Casco (ook wel bekend als WA Plus) verzekering of een WA + Volledig Casco (ook wel bekend als All Risk) verzekering.

Autoverzekeringen vergelijken

Ben je ook bang dat je teveel premie betaald? Wij weten het wel zeker! Een autoverzekering vergelijken zorgt ervoor dat je behoorlijk wat financieel voordeel kunt krijgen. Door te kiezen voor de beste aanbieder met de laagste prijs, kun je niet alleen veel geld besparen: je krijgt ook een autoverzekering die het beste bij jou en je auto past. Een autoverzekering vergelijken is daarnaast helemaal gratis op PrijsCheck.nl Voor het afsluiten van de verzekering sturen wij je rechtstreeks door naar de website van de verzekeraar.

Voordelen autoverzekering vergelijken op PrijsCheck.nl

Je sluit direct online je autoverzekering af bij de de keuze van je verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar de polis voor jou. Tijdens de looptijd van de polis kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het vergelijken van je autoverzekering? Dan kun je altijd bij ons terecht via de online chat of telefoon. Overstappen hoeft vanaf nu dus geen gedoe meer te zijn. Autoverzekeringen vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je autoverzekering af en geniet met een gerust hart van je prachtige auto.

  • Duidelijk en transparant; geen moeilijke teksten;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juiste autoverzekering;
  • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit;
  • Zonder zorgen veilig op de weg door PrijsCheck.nl!