• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl
 • OHRA 15% Korting

  15 % korting
  Klantcijfer 8.6
  WA verzekerd

  49,35/mnd Vergelijk
 • FBTO Gratis APK

  Gratis APK
  Klantcijfer 8.6
  WA verzekerd

  50,49/mnd Vergelijk
 • €25 Retour

  €25 Retour
  Klantcijfer 8.9
  WA verzekerd

  50,50/mnd Vergelijk
 • inshared Laagste Premie

  Laagste premie
  Klantcijfer 8.1
  WA verzekerd

  41,86/mnd Vergelijk
Vergelijk alle 18aanbiedingen

Autoverzekeraars

Prijscheck.nl vergelijkt verschillende autoverzekeraars en vindt zo de beste en voordeligste autoverzekering voor jouw situatie. Ben jij al op de hoogte bij welke verzekeraar je je wilt laten verzekeren en wat de voordelen zijn per autoverzekeraar? Nu jouw autoverzekering vergelijken op prijscheck.nl

Autoverzekeraars vergelijken

Natuurlijk ben je op zoek naar de beste & goedkoopste autoverzekering. Om de beste prijs te vinden helpt PrijsCheck je met diverse autoverzekeringen te vergelijken. PrijsCheck laat jou een overzicht zien van de meest betrouwbare en bekende merken in de autoverzekeringsbranche, waaronder AegonUnivé en Ditzo. Zo hoef je niet bij elke autoverzekeraar apart een berekening te maken en vergelijk je niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit. Weet je nog niet welke autoverzekering het beste bij jou past? Hieronder vind je een overzicht van alle autoverzekeraars die wij op dit moment op de site hebben staan.

autoverzekering vergelijken

De volgende verzekeraars worden niet meegenomen in onze vergelijker. Uiteraard kun je wel alle informatie krijgen omtrent deze verzekeraars en hun verzekeringen: