• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

AON Direct Autoverzekering

Een aanrijding leidt snel tot hoge rekeningen. Het is daarom belangrijk een goede verzekering af te sluiten. Een verzekering met een dekking die perfect bij jouw situatie past. Met de autoverzekering van Aon Direct kun je zonder zorgen de weg op.
autoverzekering vergelijken

AON Direct autoverzekering

Aon Direct biedt de volgende autoverzekeringen aan:

1. Wettelijke Aansprakelijkheid

Elke eigenaar is verplicht zich te verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze dekking vergoedt alleen schade die je aan anderen veroorzaakt.

2. WA + Beperkt Casco

Met deze dekking verzeker je je niet alleen voor schade die je veroorzaakt aan anderen. Ook schade aan je eigen auto door brand, diefstal, poging tot diefstal, loslopende dieren en storm is verzekerd. Dat geldt ook voor ruitschade.

3. WA + Uitgebreid Casco

Met deze dekking verzeker je je voor schade die je aan anderen veroorzaakt. Zij dekken ook schade aan je eigen auto. Zelfs als het uw eigen schuld is. Deze dekking wordt ook wel ‘All risk’ genoemd.

Aanvullende dekkingen

AON Direct beschikt over de volgende aanvullende dekkingen:

Accessoires

Opties die vanuit de fabriek zijn ingebouwd, zijn standaard meeverzekerd. Alles wat je daarna in de auto laat inbouwen, zoals een radio of navigatiesysteem, ziet AON als accessoires. Deze accessoires zijn standaard meeverzekerd tot EUR 1.250,-. Vind je dit bedrag niet voldoende, dan kun je dit bedrag verhogen naar EUR 2.500,- of EUR 5.000,-.

Rechtsbijstand

Het kan gebeuren dat je in een situatie komt waarbij je juridische hulp nodig heeft. Je krijgt bijvoorbeeld een ongeluk en het is niet duidelijk wie de schuldige is. Of er zijn problemen met de garantie van jouw auto. Dit kan zonder verzekering veel geld kosten. Kies deze dekking voor hulp door deskundige juristen.

Inzittenden Plus

Deze dekking vergoedt schade aan jou en je passagiers bij een verkeersongeval. De personen moeten dan wel in de auto zitten die bij AON is verzekerd. Overlijdt een passagier na een ongeval of raakt iemand blijvend invalide? Dan keren ze als voorschot een bedrag uit van EUR 2.500,- totdat duidelijk is hoe hoog het schadebedrag is. Deze dekking vergoedt schade aan jou en je passagiers tot een maximum van EUR 1.000.000,-. (voor alle personen bij elkaar). Onder de dekking valt onder andere:

  • Kosten na het overlijden (indien niet vergoed door uitvaartverzekering);
  • Medische kosten (die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed);
  • Een terugval in inkomen door blijvende invaliditeit;
  • Indirecte gevolgen van invaliditeit, zoals kosten voor aanpassing van de woning en gezinshulp;
  • Schade aan bagage die in de auto ligt;
  • Schade aan persoonlijke eigendommen (als dit niet gedekt wordt door andere verzekeringen).

autoverzekering vergelijken

Waarom AON Direct?

  • Zij helpen bij schade in binnen- en buitenland;
  • Je profiteert van een laag eigen risico;
  • De herstelservice neemt zorgen uit handen.