• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Avéro Achmea Autoverzekering

Avéro Achmea is een verzekeringsmaatschappij die al bijna 200 jaar bestaat. Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Achmea is marktleider op het gebied van zorgverzekeringen. Avéro Achmea richt zich op Leven, Pensioen, Schade en Sociale Zekerheid en heeft voor die terreinen een breed pakket aan verzekeringen. Avéro Achmea voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt.

Avéro Achmea Autoverzekering

Op het gebied van autoverzekeringen biedt Avéro Achmea de drie bekende standaarddekkingen aan (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risks). Avéro Achmea biedt ook andere verzekeringen dan autoverzekeringen aan. De Goed op Weg Autoverzekering  van Avéro Achmea combineert een aantrekkelijke premie met uitstekende voorwaarden. Kies voor een nieuw- of aanschafwaarderegeling. Raakt je auto in de eerste 3 jaren total loss? Dan keren we ze de geldende nieuwwaarde of aanschafwaarde uit. Wie weinig schade veroorzaakt, is met deze verzekering extra voordelig uit. Je bouwt bij schadevrij rijden een no-claimkorting op tot en met 75 procent. Dankzij de no-claimbeschermer gaat deze korting niet verloren als er tóch een ongelukje gebeurt. En bij schade kun je rekenen op uitgebreide service.

Waarom Avéro Achmea?

  • Standaard 3 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarderegeling meeverzekerd;
  • Er geldt een standaard eigen risico van € 135,00. Dit eigen risico geldt niet als de auto wordt hersteld bij een geselecteerd schadeherstelbedrijf;
  • Geen eigen risico bij ruitschade als de ruit wordt hersteld bij een geselecteerd schadeherstelbedrijf, Carglas, Autotaal of GlasGarage;
  • Meer zekerheid met aanvullende dekkingen;
  • Goed op Weg Autoverzekering is onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket, met dit pakket wordt de prijs nog aantrekkelijker door de pakketkorting tot en met 12%.