• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Onna Onna Autoverzekering

Vrouwen hebben over het algemeen een andere levensstijl dan mannen. Daarom bestaat er tegenwoordig een verzekeraar speciaal voor vrouwen. Waar Onna Onna ooit begonnen is als een autoverzekeraar speciaal voor vrouwen, is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige verzekeringsmaatschappij, die volledig aansluit op de persoonlijke wensen die een vrouw kan hebben.

Inmiddels heeft Onna Onna al meer dan 30.000 auto’s verzekerd en hebben al tienduizenden vrouwen gekozen met Onna-Onna. De verzekeraar werkt samen met verzekeringsmaatschappij AEGON. De verzekeringen zijn zowel via internet als telefonisch af te sluiten. Uiteraard kunnen mannen ook gewoon terecht bij deze verzekeraar.

onna onna Autoverzekering

Bij Onna Onna kun je rekenen op een autoverzekering met een zeer uitgebreide dekking en een goede prijs. Er kan gekozen worden uit een WA verzekering, WA Plus verzekering en een WA cascoverzekering. Bij een Onna Onna autoverzekering hoort altijd gratis pechhulp. Bij WA en WA beperkt casco is deze service in heel Nederland. Bij WA volledig casco is deze gratis service in heel Europa. Tevens kent de verzekeraar een gratis handtasdekking voor als jouw handtas gestolen wordt uit de auto, wanneer je in of in de buurt van jouw auto bent.

De autoverzekering van Onna Onna kan uitgebreid worden met aanvullende verzekeringen. Onder aanvullende verzekeringen valt de rechtsbijstandsverzekering, schadeverzekering voor inzittenden en een accessoire dekking. Het mooie van de verzekeraar is dat men er op een heel eenvoudige en snelle manier werkt. De voorwaarden zijn er duidelijk en begrijpelijk, zodat je precies weet wat er wel en niet binnen je autoverzekering valt.

Heb je toch nog vragen over de polis of wellicht een bepaalde vergoeding? Dan krijg je altijd meteen iemand aan de lijn op het moment dat je de verzekeraar belt, zonder dat je eerst door lange menu’s en wachttijden heen hoeft te worstelen. Uiteraard houdt Onna Onna daarnaast van suggesties, om de dienstverlening nog verder te verbeteren. Prijscheck.nl vergelijkt verschillende autoverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste autoverzekering voor jouw situatie.

Waarom een onna onna Autoverzekering?

  • € 0,0 eigen risico;
  • Geen opzegtermijn;
  • Eenvoudige polisvoorwaarden;
  • 24/7 gratis pechhulp (dus geen aparte wegenhulp nodig);
  • Serious Assist;
  • Handtasdekking;
  • Eenvoudig overstappen.