• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Polis Direct Autoverzekering

Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. Met 120.000 verzekeringen zijn zij zelfs de vijfde, onafhankelijke paarticuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland. De maatschappij is een onderdeel van Bovemij Financiële Diensten.

Polis Direct stelt het klantbelang voorop en voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt

Polis Direct Autoverzekering

Bij een Polis Direct autoverzekering kun je kiezen uit een WA dekking, beperkt casco dekking en een volledig casco (allrisk) dekking. Deze dekkingen zijn uit te breiden met aanvullende verzekeringen: ongevallenverzekering voor inzittenden, verhaalsrechtsbijstandverzekering, schadeverzekering voor inzittenden, vervangend vervoer binnenland en pechhulp. Polis Direct kent een eigen risico van € 150,-. Dit eigen risico kan afgekocht worden tegen 3% extra premie per jaar. Bij jeugdige bestuurders tot 24 jaar bestaat een hoger eigen risico. Het extra eigen risico bedraagt dan € 250,- per gebeurtenis.

De Polis Direct autoverzekering is niet alleen heel betrouwbaar, maar is daarnaast ook nog eens tegen een heel scherpe premie beschikbaar. Prijscheck.nl vergelijkt verschillende autoverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste autoverzekering voor jouw situatie.

Waarom een Polis Direct Autoverzekering?

  • Specialist in autoverzekering;
  • Uitstekende polisvoorwaarden;
  • Vrije keus bij schadeherstel;
  • Direct online sluiten en digitale polis mogelijk;
  • Eerste € 500,- aan accessoires gratis meeverzekerd.