• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

REAAL Autoverzekering

REAAL Verzekeringen is een onderdeel van de SNS REAAL Groep. De verzekeraar verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair. REAAL Verzekeringen heeft een compleet aanbod van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen en uitvaartverzekeringen. REAAL voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt.

REAAL Autoverzekering

REAAL Verzekeringen biedt goedkope autoverzekeringen aan onder de naam REAAL Verzekeringen autoverzekering. REAAL Verzekeringen autoverzekering kent de volgende dekkingen: De Wettelijke Aansprakelijkheid autoverzekering. De Beperkt Casco autoverzekering en de Volledig Casco autoverzekering. Naast deze basisdekkingen biedt REAAL Verzekeringen een aantal aanvullende verzekeringen aan zoals een Rechtsbijstandsverzekering en een Schadeverzekering voor inzittenden. Het afsluiten van een verzekering voor motors, oldtimers en bestelwagens is niet mogelijk Opzettelijk veroorzaakte schade aan je auto wordt niet vergoed bij de REAAL autoverzekering. Ook dien je bij een aantal verzekeringen een eigen risico te betalen.

Heb je schade aan je auto en laat je deze repareren bij een bij REAAL aangesloten herstelbedrijf? Dan krijg je een gratis leenauto.

Waarom een REAAL Autoverzekering?

  • Maximaal 80% bonuskorting op de premie;
  • Betrouwbare en soepele schade afhandeling;
  • Gratis leenauto na ongeval bij een aangesloten herstelbedrijf;
  • Bij je 2e auto krijgt je dezelfde premiekorting;
  • Gunstige nieuwwaarde regeling en occasions waarde.