• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Unigarant Autoverzekering

Unigarant is opgericht in 1972 en heeft ruim 500 medewerkers. Unigarant is een dochterbedrijf van ANWB. De maatschappij biedt schadeverzekeringen voor particulieren op het gebied van mobiliteit, recreatie, vrije tijd en wonen. Ze zijn marktleider in kortlopende reisverzekeringen en bromfietsverzekeringen. Unigarant heeft een eigen visie op verzekeren. Een organisatie met continu aandacht voor kwaliteit, waardoor klanten kunnen rekenen op een snelle en accurate dienstverlening.

Unigarant Autoverzekering

Binnen de autoverzekering van Unigarant kun je kiezen tussen 3 verschillende basisdekkingen. WA, WA +gedeeltelijk casco of allrisk autoverzekering. Wil je nog meer zekerheid, kies dan voor verschillende aanvullende dekkingen, zoals de inzittendenverzekering, vervangend vervoer verzekering, verkeersrechtsbijstand of auto accessoires. Deze autoverzekering is geheel naar eigen wens samen te stellen. De Unigarant autoverzekering zorgt ervoor dat je een complete dekking ontvangt, terwijl je aan de andere kant een heel aantrekkelijke premie betaalt. Men levert een betrouwbare en snelle service en stelt de verzekering graag naar wens voor je samen. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt en weet je in het geval van een schade in ieder geval zeker dat alles op een nette manier geregeld zal worden. Bovendien heb je binnen de Unigarant autoverzekering de mogelijkheid om de nieuw- of aanschafwaardedekking voor 1 of 3 jaar af te sluiten, afhankelijk van je wensen.

Met de autoverzekering van Unigarant ben je verzekerd van optimaal rijplezier. En mocht er een keer schade zijn, dan wordt die snel en duidelijk afgehandeld. Want een schade is al vervelend genoeg.

Waarom een Unigarant Autoverzekering?

  • 1 of 3 jaar nieuw- of aanschafwaardedekking;
  • Tot 80% korting als u schadevrij rijdt;
  • Beginnende rijder start met 35% korting;
  • Extra service bij schade.