• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Univé Autoverzekering

Univé is een bekende naam in Nederland als het gaat om verzekeren. Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van de slogan: ‘de verzekeraar zonder winstoogmerk, daar plukt ú de vruchten van!’ Univé is met zo’n 1,3 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Het aanbod van Univé bestaat uit een breed pakket van verzekeringen, waaronder reisverzekeringen.

Univé is een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Univé Autoverzekering staat bekend om haar klantvriendelijkheid en de persoonlijke band met haar leden. In totaal heeft Univé ongeveer 150 vestigingen in Nederland. Op bijna elk gebied heeft Univé de juiste verzekering in de aanbieding. Alles voor je gezondheid, je huis, je vrije tijd en natuurlijk kan je bij Univé ook terecht voor je autoverzekering.

Univé Autoverzekering

Bij Univé krijg je de mogelijkheid een autoverzekering met uitstekende service af te sluiten en bovendien ook nog tegen een aantrekkelijke premie. Je hebt de keuze uit 4 basisdekkingen, van WA tot WA beperkt casco of volledig casco (All Risk). Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid te kiezen voor een All Risk Budget, met deze variant ben je net iets minder uitgebreid verzekerd, maar wel tegen een scherpere premie. Je bepaald zelf hoe compleet je verzekerd bent en hoe hoog de premie oploopt, zo is er voor iedereen een geschikte dekking. Voor een nog uitgebreidere dekking zijn er ook nog diverse aanvullende verzekeringen. Prijscheck.nl vergelijkt verschillende autoverzekeringen en vindt zo de beste en goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie.

Waarom een Univé Autoverzekering?

  • Een autoverzekering voor elke portemonnee;
  • Je bepaalt zelf hoe compleet je verzekerd bent met de aanvullende dekkingen;
  • Bij schade staat onze Alarmcentrale dag en nacht voor je klaar;
  • Met je vragen kun je terecht bij je regionale adviseurs;
  • Tot 80% no-claimkorting.