• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl
 • OHRA 15% Korting

  15 % korting
  Klantcijfer 8.6
  WA verzekerd

  49,35/mnd Vergelijk
 • FBTO Gratis APK

  Gratis APK
  Klantcijfer 8.6
  WA verzekerd

  50,49/mnd Vergelijk
 • €25 Retour

  €25 Retour
  Klantcijfer 8.9
  WA verzekerd

  50,50/mnd Vergelijk
 • inshared Laagste Premie

  Laagste premie
  Klantcijfer 8.1
  WA verzekerd

  41,86/mnd Vergelijk
Vergelijk alle18aanbiedingen

Goedkoopste Autoverzekering

Ben jij op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? In ons premieoverzicht vind je de prijzen van de WA-verzekeringen. Een WA-verzekering is vaak de goedkoopste autoverzekering die je af kunt sluiten. Mocht je een WA-verzekering niet goed genoeg vinden, dan kun je ook kiezen voor een WA + Beperkt Casco (ook wel bekend als WA Plus) verzekering of een WA + Volledig Casco (ook wel bekend als All Risk) autoverzekering. Zo kies je met autoverzekeringen vergelijken altijd de juiste.

autoverzekering vergelijken

Wat is een autoverzekering?

Een autoverzekering – ook wel WA-verzekering genoemd – is een verplichte verzekering voor jouw auto. De goedkoopste autoverzekering afsluiten kan snel, maar het is wel zaak dat je dit op de juiste manier doet. Er zijn veel verschillende autoverzekeraars en het is dus zaak dat je de juiste kiest. De keuze hangt vaak af van het type auto, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren die je hebt opgebouwd.

WA verzekering

Een WA verzekering staat voor Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. De dekking die je met deze verzekering hebt is de laagste, maar dit zie je ook aan de prijs. Vaak zijn WA verzekeringen de goedkoopste autoverzekeringen. Met een WA-verzekering ben je verzekerd voor de schade die jij met jouw auto aan personen en objecten aan brengt. Niet voor je eigen auto dus. Bekijk onze dekkingstabel voor wat precies gedekt wordt met een WA autoverzekering & ontdek de goedkoopste WA autoverzekering.

WA + Beperkt Casco (WA Plus)

Een WA + Beperkt Casco verzekering wordt ook wel een WA Plus verzekering genoemd. Bij deze verzekering heb je sowieso de beschikking over de WA dekking. Heb je een WA Plus verzekering, dan wordt ook schade aan jouw auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm, ruitbreuk etcetera. Schade aan je auto door eigen schuld (bijv. een aanrijding, of parkeerschade) wordt niet vergoed. Bekijk onze dekkingstabel voor wat precies gedekt wordt met een WA Plus autoverzekering & ontdek de goedkoopste WA Plus autoverzekering.

WA + Volledig Casco (All Risk)

Een WA + Volledig Casco verzekering wordt ook wel een All Risk verzekering genoemd. Bij deze verzekering heb je sowieso de beschikking over de WA en WA + Beperkt Casco dekking. Heb je een All Risk verzekering, dan wordt ook alle schade aan je auto door eigen schuld vergoed. Bekijk onze dekkingstabel voor wat precies gedekt wordt met een All Risk autoverzekering & & ontdek de goedkoopste All Risk autoverzekering.

autoverzekering vergelijken