• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Rechtsbijstandverzekering

Er komt een dag dat er iets gebeurd waardoor je een rechtsbijstandsverzekering nodig hebt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, of er gebeuren dingen waardoor je jezelf moet kunnen verdedigen. Dan is het goed te weten dat er professionals zijn waar je op terug kunt vallen met 1 simpel telefoontje. Op PrijsCheck kun je gemakkelijk rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken. Veilig, voordelig en zeker!

Wat is verzekerd met een rechtsbijstandsverzekering?

Op sommige momenten in je leven ben je blij als je juridische hulp in kunt schakelen bij een conflict. Het kost natuurlijk een flinke som geld om juridische hulp in te schakelen. Op dit momenten helpt een rechtsbijstandsverzekering jou. Hiermee kun je advies inwinnen en kun je jezelf verzekeren voor juridische hulp. Je wordt dan verder geholpen door een aangewezen jurist van de rechtsbijstandverzekeraar. Zij helpen jou bemiddelen in het conflict.

Soms moet een rechter eraan te pas komen. Ook dan helpt een rechtsbijstandsverzekering jou. De zaak wordt dan wel vaak uitbesteed, waarbij je zelf een advocaat mag kiezen of laten regelen door de verzekeraar. Kosten van juristen van de rechtsbijstandsverzekeraar zijn vaak onbeperkt gedekt, kosten voor een externe advocaat zijn meestal niet volledig gedekt. Lees daarom goed de polisvoorwaarden door van de verzekeraar.

Rechtsbijstandsverzekering vergelijken

Je sluit direct je verzekering af bij de keuze van jouw verzekeraar. Tevens verzorgt de verzekeraar jouw rechtsbijstandsverzekering. Tijdens de looptijd van je verzekering kun je bij hen terecht voor vragen en wijzigingen. Rechtsbijstandsverzekering vergelijken? Dat kan in minder dan 1 minuut. Sluit nu je rechtsbijstandsverzekering af en profiteer van lage kosten.

AFM Richtlijnen

Wil je weten hoe wij vergelijken, wat ons verdienmodel is, waar wij jou bij helpen of hoe volledig onze vergelijking is? Klik dan hier.

—–

Deze website is onderdeel van RED Online Marketing en valt onder de collectieve vergunning in bemiddelen van Zanox met AFM nummer 12042897