• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Kosten van een Rechtsbijstandverzekering

Kosten van een Rechtsbijstandverzekering – Er komt een dag dat er iets gebeurd waardoor je een rechtsbijstandsverzekering nodig hebt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, of er gebeuren dingen waardoor je jezelf moet kunnen verdedigen. Weet jij wat de kosten zijn van een Rechtsbijstandverzekering en waar je allemaal op moet letten? Wij leggen het graag aan je uit…

FBTO
Centraal Beheer
Nationale Nederlanden
Klantcijfer 8.0
Klantcijfer 7.9
Klantcijfer
Verzekerd € 30.000,-
Verzekerd € 50.000,-
Verzekerd € 30.000,-
Geen poliskosten
Geen poliskosten
Geen poliskosten
Premie € 8,06 per maand
Premie € 7,56 per maand
Premie € 8,18 per maand
Bekijk direct >>>
Bekijk direct >>>
Bekijk direct >>>

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Hoe meer je wilt verzekeren, hoe hoger de premie. Dat klinkt op zich best logisch toch? De kosten van een rechtsbijstandverzekering hangen samen met de dekking die jij zelf wenst. De meeste rechtsbijstandpolissen zijn namelijk modulair opgebouwd.

Hoogte van de premie

De hoogte van de premie wordt beïnvloed door:

  • Jouw gezinssamenstelling (alleenstaanden betalen minder premie);
  • De vraag of je een vrijwillig eigen risico wilt accepteren.

Let er op dat sommige verzekeringen een limiet aan externe advocaatkosten kennen in het geval er toch een advocaat moet worden ingeschakeld. Dit kan leiden tot een hogere premie (afhankelijk van je verzekeraar/rechtsbijstandverzekering). Om je een indicatie te kunnen geven, varieert de premie grofweg tussen de € 100,- (beperkte dekking voor alleenstaande) en € 300,- per jaar (uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor het hele gezin).

Rechtsbijstandverzekering

Kosten van een Rechtsbijstandverzekering

Wanneer je een rechtsbijstandverzekering gaat vergelijken is het verstandig om niet direct voor de goedkoopste te kiezen, want is de goedkoopste ook daadwerkelijk de beste? Kijk bijvoorbeeld goed naar de kwaliteit van rechtsbijstandjuristen, de bereikbaarheid en de omvang van de dekking.

Gemakkelijk rechtsbijstandverzekeringen vergelijken

Natuurlijk kun je zelf de verschillende rechtsbijstandverzekeringen vergelijken, maar dit kan veel werk zijn. Om alle aanbiedingen en kortingen van alle verzekeraars na te lopen en deze door te berekenen in bijvoorbeeld Excel, heb je niet alleen veel statistische kennis maar ook veel tijd nodig. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. rechtsbijstandverzekeringen vergelijken doe je het beste online. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij jou een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Daarna kun je zelf kiezen welke rechtsbijstandverzekering je wilt afsluiten. Voor het afsluiten van jouw verzekering, sturen wij jou rechtstreeks door naar de website van de aanbieder.

Goede rechtsbijstandverzekering door vergelijken

Een goede verzekering gaat ons allemaal aan. Vind je het ook zo lastig om te bepalen bij welke rechtsbijstandverzekering je het voordeligst uit bent? Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Je rechtsbijstand vergelijken is namelijk zeer gemakkelijk met de rechtsbijstandvergelijker van PrijsCheck. Vul in minder dan 1 minuut jouw gegevens in en kies met zorg en zekerheid de goedkoopste verzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Voordelen rechtsbijstandverzekering op PrijsCheck.nl

  • Overzicht van de beste/goedkoopste zorgverzekeraars;
  • PrijsCheck op basis van prijs EN kwaliteit;
  • Vind in minder dan 1 minuut de juiste zorgverzekering.