• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Aegon Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van Aegon is je reis automatisch verzekerd zodra je de deur uitloopt voor je vakantie of weekendje weg.

Reisverzekering Aegon

Als je op vakantie gaat, is het prettig om te weten dat je verzekerd bent tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens je vakantie. Bijvoorbeeld als je tas gestolen wordt of als je ziek wordt tijdens je vakantie. Met de Doorlopende Reisverzekering kun je kiezen tussen de Basis dekking of de Allrisk dekking. Hieronder lees je wat de verschillen zijn. Met de aanvullende dekkingen kun je je reisverzekering uitbreiden zodat je goed verzekerd op vakantie kunt gaan.

 Basis dekkingAllrisk dekking
Bagage
Hulpverlening
Autohulpverlening
Geneeskundige kosten Aanvullende dekking
Geld en geldswaardig papierAanvullende dekking
WerelddekkingAanvullende dekking
AnnuleringAanvullende dekking
Zakenreis-Aanvullende dekking
Tijdelijke verlenging geldigheidsduur van de verzekering met 30, 60, 90, 120, 150 of 185 dagen-Aanvullende dekking
Tijdelijke verhoging annuleringsdekking-Aanvullende dekking
Vakantie-ongevallenverzekeringAanvullende dekkingAanvullende dekking

Wat valt er onder de standaard dekking?

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor bijvoorbeeld materiële schade die je tijdens je reis oploopt. Je spullen die je bij je hebt zijn op vakantie goed verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Heb je thuiswonende en/of studerende kinderen? Zij zijn standaard meeverzekerd als je een polis heeft voor een “gezin met kinderen” of een “eenoudergezin”. Oók als ze op kamers wonen en zelf op vakantie gaan. De leeftijd van je kind is hierbij niet belangrijk. Jouw kind heeft dezelfde uitgebreide dekkingen als dat jij hebt.

Vergoedingen

Als je ziek wordt op vakantie en direct medische hulp nodig heeft, dan wordt dit vaak vergoed. Ook vergoeden wij bijvoorbeeld terugreiskosten als je eerder of later terug moet reizen dan je gepland had. Moet je onvoorzien langer blijven, dan vergoedt Aegon ook een langer verblijf op je vakantiebestemming of de extra reiskosten die je maakt. Zorg wel dat je altijd direct contact met de verzekeraar zoekt daarover.

Waarom Aegon?

  • Winter- en onderwatersport standaard verzekerd;
  • Vaak voordeliger dan tijdelijke reisverzekeringen;
  • Je studerende kinderen meeverzekerd, ook als ze op kamers wonen.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.