• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

ANWB Reisverzekering

De ANWB is een actieve, gezonde en veelzijdige vereniging met 3,9 miljoen leden. Ze komen op voor de belangen van die leden op het gebied van vakantie, vrije tijd en mobiliteit. ANWB biedt hun producten en diensten in de sfeer van hulpverlening, reizen, informatie, advies en verzekeringen en heeft hierin geen winstoogmerk. Leden profiteren vaak nog van extra ledenkorting.

Reisverzekering

Wanneer je op zoek bent naar een reisverzekering dan kun je bij de ANWB terecht. Een reisverzekering is een van de vele producten die de ANWB haar consumenten aanbiedt. Je hebt bij de ANWB zelfs de keuze uit verschillende soorten reisverzekering zodat elke consument er een reisverzekering kan afsluiten die aansluit bij haar persoonlijke wensen. De verschillende soorten reisverzekeringen zijn: De doorlopende reisverzekering en de kortlopende reisverzekering. Je betaalt bij een doorlopende reisverzekering van de ANWB een vast bedrag per maand en krijgt de keuze uit diverse aanvullende dekkingen. Zo stel je de reisverzekering samen! PrijsCheck.nl vergelijkt verschillende reisverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste reisverzekering voor jouw situatie.

Reisverzekeringen ANWB

De ANWB biedt de volgende reisverzekeringen aan:

Doorlopende reisverzekering

Overweeg je een doorlopende reisverzekering van ANWB af te sluiten? Je kunt kiezen uit de doorlopende reisverzekering Compact en de doorlopende reisverzekering Compleet.De standaard dekking van de reisverzekering Compact bestaat uit vervangend vervoer en/of verblijf. Optioneel kan een dekking voor hulpverlening en/of een uitkering bij ongevallen, geneeskundige kosten, wintersport, watersport, gevaarlijke sporten, bagage bijgesloten worden, of een uitgebreidere verzekering afgesloten worden. Met de doorlopende reisverzekering (Europa) van ANWB ben je verzekerd voor de standaard onderdelen. Deze verzekering is alleen geldig binnen Europa en een aantal andere landen. Ga je meer dan twee keer op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering van ANWB zeker aan te raden. Ga je buiten Europa op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering wereld aan te raden.

Voordelen Doorlopende Reisverzekering

 • Het hele jaar door betrouwbare hulp, ook voor weekendjes weg;
 • 5% ANWB ledenkorting;
 • Hulp van de ANWB Alarmcentrale;
 • Medisch advies ANWB;
 • Vriendendekking (NIEUW).

Kortlopende reisverzekering

Of je nu met de de auto op vakantie gaat of een citytrip naar Barcelona maak, bij de ANWB bent je voor je kortlopende reisverzekering aan het juiste adres. Je kunt de dekking helemaal naar wens aanpassen en het vertrouwde team van de ANWB hulpcentrale staat altijd voor je klaar. En wanneer je al lid bent van de ANWB krijg je ook nog eens 10% extra korting!

Voordelen kortlopende reisverzekering

 • Je kunt kiezen uit drie dekkingsgebieden: Benelux, Europa of Wereld;
 • Goede basisdekking met veel mogelijkheden om deze kortlopende reisverzekering op de eigen wensen af te stemmen;
 • De verzekering is gratis voor kinderen onder vijf jaar;
 • Scherp geprijsd en extra interessant voor ANWB leden, want die krijgen 10% korting.

Waarom ANWB?

 • Kinderen tot 5 jaar gratis;
 • Betaal voor maximaal 3 personen;
 • Korting voor leden;
 • Dagelijks opzegbaar;
 • De beste pakketkorting van Nederland.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.