• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Aon Direct Reisverzekering

Bij Aon Direct kun je terecht voor een compleet pakket aan verzekeringen. Je kunt online je premie berekenen, verzekeringen afsluiten en schades claimen. Zo houden zij de kosten laag en de premies scherp. Terwijl je toch goed verzekerd bent.

Reisverzekering

Tijdens het reizen ben je verzekerd van hulpverlening bij ziekte, ongevallen of overlijden. Ook het vervoer terug naar Nederland en eventuele medische begeleiding is inbegrepen. Onvoorziene kosten, zoals extra verblijfkosten door een ernstige ziekte, vallen ook onder de dekking. Met de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor dagtrips of vakanties naar het buitenland. Binnen Nederland zijn trips met een geboekte overnachting ook gedekt. Een wintersportvakantie is standaard gratis meeverzekerd bij je doorlopende reisverzekering van Aon Direct. Een aantal bijzonder risicovolle sporten, zoals bergsport en parachutespringen, zijn niet standaard verzekerd. Deze risico’s kun je wel aanvullend meeverzekeren. Aon Direct heeft een reisverzekering die je helemaal zelf kunt samenstellen. Naast de uitgebreide basisdekking kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Zo ga je het hele jaar goed verzekerd op reis. Waar je ook naartoe gaat.

Aanvullende verzekeringen

Via Aon Direct kun je de volgende aanvullende verzekeringen selecteren:

Bagage

Raakt tijdens je vakantie jouw bagage beschadigd of zoek? Met de doorlopende reisverzekering van Aon Direct wordt deze schade vergoed. Als je bagage niet ouder is dan één jaar krijg je zelfs de nieuwwaarde vergoed. Ook de kosten van het vervangen van je paspoort, rijbewijs of andere reisdocumenten worden vergoed wanneer je deze verliest. Neem je tijdens je reis veel sportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting. Dan heb je een extra ruime dekking van EUR 2.500,- bovenop de standaarddekking voor sportuitrusting.

Bagagedekking Uitgebreide bagagedekking
Verzekerd per persoon EUR 2.500,- EUR 5.000,-
Camera, laptop, tablet etc EUR 1.500,- EUR 2.500,-
Telefoon, smartphone EUR 300,- EUR 500,-
(Zonne)brillen EUR 375,- EUR 500,-
Geld EUR 450,- EUR 650,-
Eigen risico EUR 50,- EUR 0,-

Geneeskundige kosten

Het kan zijn dat je zorgverzekering medische kosten in het buitenland niet of slechts gedeeltelijk vergoedt. Met deze aanvullende dekking worden de medische kosten van het raadplegen van een arts en ziekenhuisopname alsnog vergoed.

Geneeskundige kosten gemaakt in het buitenland Kostprijs
Tandheelkundige kosten EUR 750,-

Vervangend vervoer

Bij pech of een ongeval onderweg krijg je snel hulp. Alle kosten worden vergoed, zoals transport naar een garage of het terughalen van uw voertuig naar Nederland. En als je zelf niet meer kunt rijden, dan wordt er voor een vervangende bestuurder gezorgd. Is reparatie niet op korte termijn mogelijk, dan krijg je van de verzekeraar een vervangend vervoermiddel. Het vervoermiddel mag niet ouder zijn dan 10 jaar.

Ongevallen

Met de ongevallendekking krijg je een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. De verzekerde bedragen zijn EUR 20.000,- bij overlijden en maximaal EUR 60.000,- bij algehele blijvende invaliditeit. Bij personen jonger dan 16 jaar zijn de verzekerde bedragen aangepast. Daar geldt dat er EUR 4.000,- wordt uitgekeerd bij overlijden en maximaal EUR 75.000,- bij blijvende invaliditeit. Gevaarlijke sporten zoals bergbeklimmen en parachutespringen zijn niet verzekerd. Deze risico’s kun je aanvullend verzekeren.

Annuleringskosten

Het annuleren of afbreken van je vakantie kan leiden tot hoge kosten. Kies voor deze aanvullende dekking om je te verzekeren tegen financiële dompers. De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten die je hebt gemaakt vóór je op reis ging. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. Heb je liever een volledige vergoeding van de reiskosten bij eerdere terugkeer? Kies dan dan voor de Garantie-Annulering. Het verzekerd bedrag is EUR 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van EUR 6.000,- per verzekering per jaar. Zijn de reiskosten hoger dan EUR 1.500,- per persoon? Verhoog dan de dekking naar EUR 3.000,- per persoon (maximaal EUR 12.000,- per verzekering per jaar).

Waarom Aon Direct?

  • Je kunt naast de uitgebreide basisdekking kiezen uit aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor je bagage of annuleringskosten.
  • De kosten van hulpverlening, als gevolg van een ongeval tijdens de wintersport, zijn gratis meeverzekerd.
  • Je kunt altijd rekenen op de alarmcentrale. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.