• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Centraal Beheer Achmea Reisverzekering

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland en heeft ruim 100 jaar ervaring met verzekeren. Je kent Centraal Beheer Achmea vast van de reclame “Even Apeldoorn bellen”. Centraal Beheer Achmea biedt een compleet pakket van verzekeringen aan. Voor reisverzekeringen kun je bij deze verzekeraar ook uitstekend terecht.

Reisverzekering

Heb je voor dit jaar al  vakantieplannen gemaakt binnen Europa? Met een doorlopende reisverzekering Centraal Beheer Europa ben je het hele jaar door verzekerd. Ga je een stedentrip maken? In de zomer lekker naar de zon? En ook nog op wintersport? Een doorlopende reisverzekering is dan wel zo voordelig. Centraal Beheer heeft goede voorwaarden. Zo is je bagage voor € 2.500,- per persoon verzekerd. Verder is er een gratis hulplijn die 24/7 bereikbaar is. Ga je ook buiten Europa weg? Voor de werelddekking heeft Centraal Beheer ook een doorlopende reisverzekering (wereld). PrijsCheck.nl vergelijkt verschillende reisverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste zorgverzekering voor jouw situatie.

Waarom Centraal Beheer?

  • Maximale reisduur van 365 dagen met keuze uit Europa- of werelddekking;
  • De Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea kent geen eigen risico en geen polis- en administratiekosten;
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd;
  • Wintersport, annulering, voertuigenhulp, vervangend vervoer en medische kosten zijn aanvullend te verzekeren;
  • Alarmcentrale: hulp in het buitenland;
  • Handige reisinformatie.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diversereisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.