• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Generali Reisverzekering

Al ruim 145 jaar is Generali een verzekeraar die borg staat voor stabiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht voor de klant. Generali begrijpt dat je je liever bezighoudt met de belangrijke zaken in het leven, zoals je werk, onderneming en jouw gezin. Daarom zorgen zij ervoor dat jouw zaken goed geregeld zijn en aansluiten bij je persoonlijke situatie.

Reisverzekering Generali

Maak je per jaar meerdere reizen of stedentrips? Dan is een Doorlopende Reisverzekering afsluiten zeer verstandig. De basisdekking kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen: Werelddekking, Annulering, Wintersport en Medische Kosten. Of je nu een avontuurlijke roadtrip maakt door Zuid-Amerika of spontaan een wandelvakantie boekt in het Zwarte Woud: je bent het hele jaar door verzekerd.

Annuleringsverzekering

Vlak voor je droomvakantie springt de waterleiding in je huis. De vloer van je kamer staat onder water en de schade is groot. Je aanwezigheid is dringend nodig en je kunt onmogelijk op vakantie. Vervelend vanwege de schade, maar ook omdat je nu jouw reis moet annuleren. Terwijl je wel al kosten heeft gemaakt. Wil je in zo’n geval zeker zijn van een vergoeding, dan is een Annuleringsverzekering afsluiten zeer verstandig. Je bent dan verzekerd als je door een calamiteit een reis moet annuleren, eerder moet beëindigen of pas later naar je bestemming kan vertrekken.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.