• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

HEMA Reisverzekering

Bij HEMA ben je verzekerd van een goedkope reisverzekering. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Het enige onderdeel van de reisverzekering waarvoor een eigen risico geldt is bagage. Voor bagage betaal je bij iedere schade de eerste € 100.- zelf.

Reisverzekering HEMA

Zon, strand en zee: heerlijk! Maar soms geef je de voorkeur aan wat meer avontuur. Neem je deel aan doe- en sportieve activiteiten in de bergen of onder water? Dan vallen de meeste van deze activiteiten standaard onder de dekking van de doorlopende reisverzekering.

Bagage en noodhulp: ook standaard gedekt

Raakt op reis iets beschadigd of worden jouw spullen gestolen? We kunnen ons goed voorstellen hoe vervelend dat is. Daarom regelt HEMA dat de kosten worden vergoed zonder veel gedoe. Krijg jij in het buitenland pech onderweg of daar te maken met ziekte of een ongeluk? Bel dan meteen de alarmcentrale. Zij zorgen dan dat alles snel en soepel voor je wordt geregeld. De doorlopende reisverzekering van HEMA vergoedt ook extra kosten die je moet maken voor jouw reis en verblijf of juist de reis- en verblijfskosten van familie uit Nederland.

hulpverlening & buitengewone kosten 
hulpverlening (organisatie & bemiddeling)kostprijs
buitengewone kosten: o.a. kosten van opsporing en redding, bij ongeval of ziekte en kosten voor een noodzakelijke terugreis naar Nederlandkostprijs
uitkering bij overlijden van de verzekerde€2.500
bagage 
maximaal per verzekerde, per reis€2.500
maximaal voor alle verzekerden samen €5.000
waarvan ten hoogste voor:
geluidsapparatuur en beeldapparatuur (bijv. fototoestel, filmcamera)€1.250
hobby-uitrusting, sportuitrusting€1.250
sieraden, horloges, boten bijvoorbeeld surfplank, opblaasboot€250
brillen, zonnebrillen, lenzen€250
als bagage te laat aankomt€125
Let op: voor bagage is het eigen risico €100.- per gebeurtenis.
Laptops, mobiele telefoons en tablets vallen niet onder de dekking van de reisverzekering.
wintersport, onderwatersport
 
wintersportrisico (o.a. skiën, onderwatersport) verzekerd voor hulpverlening kostprijs
buitengewone kosten kostprijs
- kosten van opsporing, redding,- berging
- kosten ivm ongeval/ziekte/overlijden van verzekerde
- kosten van overkomst binnen of vanuit Nederland en terug
uitkering bij overlijden van verzekerde€2.500
uitrusting €1.250
Let op: geneeskundige kosten bij wintersport en onderwatersport vergoeden wij alleen als je ook het onderdeel medische kosten hebt afgesloten (rubriek kosten van geneeskundige en tandheelkundige behandeling).

Aanvullende dekkingen doorlopende reisverzekering

Met de basisdekking van de doorlopende reisverzekering ben je onder andere verzekerd voor hulpverlening, kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfskosten van familieleden. Ook jouw bagage is verzekerd. Met de doorlopende reisverzekering vallen onderwater- en wintersport ook standaard onder de dekking. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je naast de basis reisverzekering aanvullende dekkingen afsluiten. Wist je dat bijna 65% van iedereen met een reisverzekering bij ons ook de module geneeskundige kosten meeverzekert? Ook een annuleringsverzekering kan handig zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat je om een dringende reden zoals ziekte niet op reis kunt of eerder naar huis moet. In dit geval wordt de verzekerde reissom vergoed als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten.Waarom HEMA?

  • 24-uurs alarmcentrale
  • Dekking zelf samen te stellen
  • Gratis onderwater- en wintersportdekking

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.