• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Meeùs Reisverzekering

Meeùs is dé verzekeringsadviseur die je echt verder helpt. Het advies van Meeùs wordt afgestemd op jouw situatie. Wat vind jij belangrijk? Wat zijn jouw doelstellingen en die van je bedrijf? Via welke weg wil je deze bereiken? De verzekeraar helpt jou om mogelijke risico’s te zien, te voorkomen en te verzekeren. Niet alleen als het gaat om je onderneming of organisatie, maar ook privé. Dat regelen zij graag voor jou. Zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Reisverzekering Meeùs

Ga je jaarlijks meerdere keren op vakantie? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering in plaats van een kortlopende reisverzekering. Je stelt deze zelf samen en sluit ‘m online af. Een vergelijking van de drie basisverzekeringen hebben wij alvast voor je gemaakt en lees je hieronder:

BudgetComfortPremium
Verzekerd bedrag
€ 1.000,-
Verzekerd bedrag
€ 3.500,-
Verzekerd bedrag
€ 5.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.
€ 500,-
Camera, laptop, i-pod, etc.
€ 1.750,-
Camera, laptop, i-pod, etc.
€ 3.500,-
Eigen risico
€ 50,-
Eigen risico
€ 50,-
Eigen risico
geen
8%
kiest Budget
88%
kiest Comfort
4%
kiest Premium

Aanvullende verzekeringen

Via Meeùs kun je de volgende aanvullende verzekeringen selecteren:

Annulering

De annuleringsdekking biedt een uitkering bij annulering van de reis, het af- en onderbreken van de reis en vertraging van het vertrek van de reis.

Dubbel-Zeker Annulering

Met de Dubbel-Zeker dekking wordt bij af- of onderbreking van de reis de volledige reissom tot maximaal het verzekerd bedrag vergoed.

Samengestelde reis

Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto. Deze dekking geeft recht op vergoeding voor kosten om de reis aan te passen of te annuleren bij uitval van een onderdeel.

Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland.

Ongevallen

Deze dekking biedt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit naar aanleiding van een ongeval. Uitgesloten zijn ongevallen door wintersport, bijzondere sporten en/of technisch duiken.

Wintersport en Bijzondere Sporten

Je bent verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).

Uitgebreide Sportuitrusting

Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage. Deze dekking geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.

Geld

Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en chippassen.

S.O.S. Autohulp

Met deze dekking heb je recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.

Ongevallen Bijzondere Sporten/Technisch Duiken

Tijdens het beoefenen van bijzondere sporten of technisch duiken is er geen recht op een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Door het meeverzekeren van deze aanvullende dekking heb je wel recht op een uitkering.

Zaakwaarnemer

Een zaakwaarnemer is een persoon die niet meereist en de zaak van verzekerde waarneemt. De annuleringskosten worden, door meeverzekering van de zaakwaarnemer, ook vergoed als voor de zaakwaarnemer één van verzekerde gebeurtenissen van toepassing is.

Uitbreiding 180 dagen

Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.

Waarom Meeùs?

  • Dekkingen zelf aan- en uitzetten
  • Schademelding: telefonisch of online en binnen vijf dagen afgehandeld
  • 24 uur per dag bereikbaar voor medisch advies en gratis inentingsadvies
  • Doorlopende annuleringsverzekering in 1 klik meeverzekerd
  • Gratis inentingsadvies

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.