• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

REAAL Reisverzekering

REAAL Verzekeringen is een onderdeel van de SNS REAAL Groep. REAAL Verzekeringen verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair. REAAL Verzekeringen heeft een compleet aanbod van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen en uitvaartverzekeringen. De missie van de verzekeraar is ‘Eenvoud in geldzaken’. REAAL belooft het volgende aan haar klanten: geen gedoe, geen vaagheden, geen verborgen polisvoorwaarden, geen omslachtige klachtenprocedures, geen moeilijke brieven, geen vaktermen, maar eenvoud van A tot Z.

Reisverzekering

REAAL Verzekeringen biedt duidelijke doorlopende reisverzekeringen aan die aansluiten bij jouw wensen en de daarbij behorende behoeften. De voorwaarden zijn helder en je weet wat je afneemt. Een reisverzekering met de gewenste dekking voor uw reizen en vakanties. Want dat geef je natuurlijk zelf aan. Met een doorlopende reisverzekering van REAAL kun je zorgeloos genieten van je vakantie. Je verzekert jezelf en/of je gezin tegen de financiële gevolgen van schade, verlies, diefstal of een ongeval tijdens je vakantie. PrijsCheck.nl vergelijkt verschillende reisverzekeringen en vindt zo de beste en voordeligste zorgverzekering voor jouw situatie.

Waarom REAAL?

  • Geen losse reisverzekering per vakantie;
  • Dekking uit te breiden via sms;
  • 24 uur per dag verzekerd van hulpverlening;
  • Kinderen onder 5 jaar gratis meeverzekerd;
  • Premie vanaf €23 per jaar.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.