• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Route Mobiel Reisverzekering

Route Mobiel is een efficiënt georganiseerde organisatie die sinds 2004 bestaat. Inmiddels is Route Mobiel uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse merken met een netwerk van deskundige pechhulpverleners verspreid over meer dan 180 uitvalspunten in Nederland. Tevens biedt Route Mobiel ook de auto- en reisverzekering aan. Deze verzekeringen kent geen dubbele dekkingen met pechhulp en sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Wel zo gemakkelijk en voordelig.

Reisverzekering Route Mobiel

Het zal je maar gebeuren dat je koffer tijdens de vakantie wordt gestolen. Of dat je medische hulp nodig heeft. Met de Doorlopende Reisverzekering van Route Mobiel kom je dan niet voor onverwachte kosten te staan. Je bent voor iedere reis altijd goed verzekerd en hoeft nergens meer aan te denken. Alleen aan de vakantie.

Waarom Route Mobiel?

  • Een spoedgeval? In nood bel je gewoon naar 020 – 6 515 115, geef je thuisadres op en alles wordt geregeld;
  • Met Route Mobiel zijn kinderen tot 5 jaar automatisch gratis meeverzekerd;
  • Als je op reis gaat en minimaal één nacht weg blijft, gaat de Doorlopende Reisverzekering van Route Mobiel graag met je mee. Je bent dus bij iedere reis automatisch verzekerd. Altijd;
  • Standaard heb je met de reisverzekering van Route Mobiel al veel geregeld. Daarnaast kun je de verzekering aanvullen met voordelige extra´s. Voor alle zekerheid.

Doe de Prijscheck!

Wist je dat je via Prijscheck zelf kunt kiezen bij wie jij jouw reisverzekering afsluit? Om de kosten voor jouw reiserzekering zo laag mogelijk te houden kun je het beste diverse reisverzekeringen vergelijken voordat je er een afsluit. Doe de Prijscheck!

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.