• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Ardanta Uitvaartverzekering

ArdantaArdanta is ruim veertig jaar specialist in uitvaartverzekeringen en een landelijk werkende uitvaartverzekeraar (onderdeel van ASR Nederland). Voor de verkoop van de verzekeringen kiest Ardanta voor het intermediair. Dat houdt in dat ze de producten via onafhankelijke assurantieadviseurs aanbieden. Een adviseur zorgt ervoor dat al jouw relevante financiële, juridische en fiscale omstandigheden worden meegenomen in een advies en een berekening.

Uitvaartverzekering

Je uitvaart is, evenals je leven, heel persoonlijk. En daarom is het goed om nu al na te denken over hoe je het straks geregeld wilt hebben. Daarmee voorkom je namelijk dat je nabestaanden met die zorg worden geconfronteerd. En op zo’n moment moet er juist alle ruimte zijn voor emoties. Met een uitvaartverzekering van Ardanta neem je je nabestaanden al dat regelwerk uit handen en bescherm je hen tegen vaak totaal onvoorziene kosten. En wat wél zo prettig is: een uitvaartverzekering van Ardanta kun je helemaal volgens je persoonlijke wensen samenstellen. Uniek is dat je altijd zelf kunt bepalen wie de uitvaart verzorgt.

Premie of Koopsom

Ardanta is aanbieder van diverse uitvaartverzekeringen, zowel als premieverzekering als in de vorm van een koopsomverzekering.

Natura- of kapitaalverzekering van Ardanta?

Ardanta is een aanbieder van diverse uitvaartverzekeringen, zowel als Natura-uitvaartverzekering als in de vorm van een Uitvaart Geldverzekering (kapitaal).

Soorten uitvaartverzekeringen

Ardanta biedt je drie verschillende verzekeringsvormen die precies volgens je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd op je eigen situatie. Daarmee neem je dus nú al de regie in handen voor je eigen uitvaart. Én je beschermt je nabestaanden tegen de hoge kosten die een uitvaart met zich meebrengt:

Geld Garant Uitvaartplan

Het Geld Garant Uitvaartplan is een uitvaartverzekering die precies doet wat het belooft: geld uitkeren als er kosten voor een uitvaart moeten worden gemaakt. Aan wie jij wilt. Niets meer en niets minder. Je kunt deze uitvaartverzekering afsluiten tegen premiebetaling of een eenmalige leeftijdsafhankelijke koopsom. Eén van de grote voordelen van deze verzekering is dat je alles helemaal zelf bepaalt. Je neemt dus de totale regie van je eigen uitvaart in handen, zonder dat je verplicht bent om bepaalde standaarddiensten af te nemen. Dit kan heel aantrekkelijk zijn wanneer je een aantal eigen wensen hebt die bij een eigen manier van leven horen, maar ook wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland bent geboren en je daar ook je uitvaart wilt laten plaatsvinden. Of wanneer je in Nederland bent geboren, maar in het buitenland je uitvaart wilt laten verzorgen. Hoe je het ook wilt: jij bepaalt de hoogte van het bedrag en Ardanta keert uit. Heel eenvoudig.

Zorg Garant Uitvaartplan

Het Zorg Garant Uitvaartplan is een basisverzekering waarmee je de zekerheid hebt dat je uitvaart in de basis goed wordt verzorgd. Daarnaast kun je zelfs extra geld reserveren voor je persoonlijke wensen. Je nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over de afhandeling van de nota’s voor de uitvaart.

Geld Geregeld Uitvaartplan

Met het Geld Geregeld Uitvaartplan kun je zelf bepalen hoe je uitvaart eruit komt te zien en wie de uitvaart verzorgt. En over de kosten van de uitvaart hoef je je geen zorgen te maken: die worden rechtstreeks aan de uitvaartverzorger vergoed. En dat kan natuurlijk een belangrijk gegeven zijn. Zeker als je niet wilt dat je nabestaanden worden geconfronteerd met het voorschieten van kosten of met de hele administratieve afhandeling. Eén van de grote voordelen van deze verzekering is dat je alles helemaal zelf bepaalt. Dus geen standaarddiensten, geen standaardkist of standaardplechtigheid. Zelfs de uitvaartverzorger kies je zelf. En dat kan in bepaalde situaties een groot voordeel zijn. Bijvoorbeeld wanneer je in het dagelijkse leven gewend bent om er een bepaalde levensstijl op na te houden en je dat wilt laten terugkomen in uw uitvaart, maar ook wanneer je niet in Nederland bent geboren en je je uitvaart in het buitenland wilt laten plaatsvinden. Of wanneer je in Nederland bent geboren, maar in het buitenland je uitvaart wilt laten verzorgen. Hoe je het ook wilt: je bepaalt in overleg met je adviseur de hoogte van het bedrag en Ardanta keert het bedrag uit aan de uitvaartverzorger.

Waarom Ardanta?

  • Uitvaartverzorging zoals je zelf wilt;
  • Je kunt een uitvaart verzekeren tot €15.000;
  • De verzekerde bedragen kunnen jaarlijks stijgen door winstdeling;
  • Gratis kinderdekking tot 18 jaar;
  • Inclusief gratis ongevallendekking.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.