• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

Axent Uitvaartverzekering

Axent UitvaartverzekeringVoor het herdenken van een dierbare wil iedereen een bijzondere uitvaart organiseren. Toch komt het voor dat ervaringen van nabestaanden anders zijn dan verwacht en dat kan een verdrietig en naar gevoel achterlaten. Dit is het resultaat wanneer je van te voren niet goed hebt begrepen waar je recht op hebt of wanneer blijkt dat de kosten uiteindelijk veel hoger uitvallen dan verwacht. Teleurstellingen als deze kunnen voorkomen worden, als je zelf de regie neemt. Axent is een uitvaartverzekeraar die is voortgekomen uit de verzelfstandiging van Aegon Nabestaandenzorg. Sinds 2010 is Axent weer verzelfstandigd.

Uitvaartverzekering Axent

Axent vind het vreemd dat consumenten hun uitvaartwensen 60 jaar van te voren vast leggen. Een uitvaart van nu ziet er heel anders uit dan dertig jaar geleden en zal er over nog eens dertig jaar weer heel anders uit zien. AXENT weet dat uitvaartwensen veranderen en daarom keren zij geld uit. Geld dat vrij te besteden is. Wanneer dit ook moge zijn. De uitvaartverzekering van Axent is makkelijk te begrijpen, zelf aan te passen en biedt bovenal: Persoonlijke keuzevrijheid.

Premie of Koopsom?

Er kan een situatie in je leven ontstaan waardoor je gedwongen wordt om je verzekering of je premiebetaling stop te zetten. AXENT doet hier niet moeilijk over. Wanneer er minimaal 2 jaar premie is betaald, kun je kiezen of je de polis premievrij wilt maken of wilt afkopen (koopsom).

Natura- of kapitaalverzekering van Axent?

De uitvaartverzekering van AXENT is een kapitaalverzekering. Een kapitaalverzekering wordt ook wel uitvaartkostenverzekering genoemd. Je bent verzekerd tegen de kosten van een uitvaart. Zij geloven dat een standaard uitvaart over een aantal jaren niet meer bestaat. Geen afscheid zal meer hetzelfde zijn. En daarom biedt AXENT alleen kapitaal uitvaartverzekeringen aan, zodat je altijd geld ontvangt en dus de vrijheid hebt om iedere uitvaart zo te organiseren hoe jij het wilt. Met de mogelijkheden die je dan tot je beschikking hebt.

Soorten uitvaartverzekeringen Axent

AXENT biedt 1 type uitvaartverzekering aan;

1. Uitvaartverzekering van Axent

De uitvaartverzekering van AXENT wordt aangeboden op basis van het ‘Execution Only’ principe, met andere woorden: Je sluit de verzekering af zonder voorafgaand advies. Dit houdt in dat AXENT geen adviezen geeft over je productkeuze en/of verzekeringsbehoefte. Een vorm bedoeld voor zelfredzame klanten, die al weten wat ze willen. Als klant dien je zelfstandig op basis van je eigen kennis, ervaring, situatie en onderzoek te beoordelen welke uitvaartverzekering je afsluit. Met een uitvaartverzekering van AXENT weet je vanaf de eerste dag zeker welk kapitaal er beschikbaar is voor je uitvaart. Zodat je geliefden niet worden opgezadeld met onverwacht hoge kosten. De kapitaalverzekering van deze verzekeraar is jouw keuze voor vrijheid.

Waarom Axent?

  • Vrij te besteden aan de uitvaart of aan een andere wens;
  • Je kunt elk bedrag verzekeren tot €15.000,- per verzekerde
  • Kinderen gratis meeverzekerd;
  • Je kunt zelf bepalen wanneer je premie betaalt;
  • Je hebt de zekerheid van één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland;
  • Je hebt altijd een scherpe prijs.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.