• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

DELA Uitvaartverzekering

DelaDELA is een coöperatie. Dat betekent dat de uitvaartverzekeraar geen winstoogmerk heeft en dus lage premies kan bieden. Je kinderen verzeker je voordelig mee. Bovendien betaal je nooit te veel: geld dat overblijft, keert DELA uit. De verzekeraar is door de Consumentenbond (Geldgids 2007) als beste getest.

Uitvaartverzekering DELA

Met een uitvaartverzekering voorkom je dat je nabestaanden voor de uitvaartkosten opdraaien en dat zij van alles moeten regelen. De DELA Uitvaartverzekering garandeert bij overlijden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. Als de tijd daar is neemt DELA de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens je wensen. De Verzekeraar is door de Consumentenbond (Geldgids 2007) als beste getest.

Premie of Koopsom DELA

DELA biedt meerder mogelijkheden aan:

  • DELA Depositofonds: Een deposito voor iedereen. Met het DELA Depositofonds zet je voordelig geld opzij voor je uitvaart. Je nabestaanden kunnen het  bedrag gebruiken voor je begrafenis of crematie. Wanneer je overlijdt, keert DELA het bedrag uit wat op dat moment in uw Depositofonds zit. Met het DELA Depositofonds betaal je geen maandelijkse premie. Je stort aan het begin minimaal € 3.500 ineens. Maar je mag ook meer inleggen als je dat wilt. Elk jaar krijg je gegarandeerd minimaal 3% en maximaal 6% rente over het geld dat je opzij gezet hebt. Je hoeft nu nog niet precies te weten wat je wensen voor je begrafenis of crematie zijn. Mochten je wensen veranderen? Je kunt altijd een extra bedrag inleggen, het minimum bedrag hiervoor is € 500,-.
  • DELA UitvaartPlan tegen Koopsom: Met het DELA UitvaartPlan tegen Koopsom verzeker je een geldbedrag dat bij overlijden beschikbaar komt voor je uitvaart. Hiervoor stort je eenmalig een bedrag, de koopsomstorting. Je hoeft daarbij niet te kiezen voor DELA voor het verzorgen van je uitvaart. Uiteraard kunnen zij de uitvaart wel verzorgen. In dat geval ontvangen je nabestaanden 10% korting, tot maximaal € 400. Met het DELA UitvaartPlan tegen Koopsom betaal je geen maandelijkse premie. Je betaalt in één keer een bepaald bedrag. Het bedrag dat je betaalt, is veel lager dan het bedrag dat je verzekert. Door een speciale winstdelingsregeling kan het verzekerde bedrag nog stijgen.
  • Premie: Een premie voor een Uitvaartzorgplan betalen per maand, kwartaal, half jaar of jaar is ook een optie.

Natura- of kapitaalverzekering van DELA?

DELA maakt bij de meeste uitvaartverzekeringen gebruik van een Natura pakketverzekering : bij een natura pakketverzekering wordt er een standaardpakket verzekerd. De verzekeraar zal bij overlijden de uitvaart verzorgen en betalen conform het standaardpakket. Bij het UitvaartPlan Geld wordt gebruik gemaakt van een Kapitaalverzekering.

Soorten uitvaartverzekeringen DELA

DELA heeft de volgende uitvaartverzekeringen:

DELA Uitvaartplan Basis

Met deze verzekering ben je verzekerd voor de meeste zaken van een uitvaart. Bijvoorbeeld: de crematie, de kist, het opbaren of het rouwbezoek. Kinderen zijn vanaf de geboorte verzekerd. Het is dan wel belangrijk om de geboorte binnen twee maanden aan de verzekeraar door te geven. Je hoeft dan geen vragen te beantwoorden over de gezondheid van je kind. Bij een overlijden van de baby voor de zwangerschap, is je kind verzekerd vanaf de 24e week van de zwangerschap. Je hoeft daarvoor niet extra te betalen. Voor kinderen geldt een lage kinderpremie.

DELA Uitvaartplan Plus

Met deze verzekering kun je extra zaken verzekeren die je belangrijk vindt. Je bent altijd minimaal verzekerd voor € 525. Is dit bedrag niet genoeg? Dan kun je kiezen voor een hoger bedrag. Elk jaar krijg je van DELA een polisblad. Daarop staat het bedrag van je Plusverzekering.

DELA Uitvaartplan Flexibel

Met het UitvaartPlan Flexibel stel je zelf je ideale UitvaartPlan samen. De diensten t.w.v. € 4.805 zijn verzekerd en je kiest een vrij te besteden bedrag passend bij je uitvaartwensen.

DELA Uitvaartplan in Geld

Bij het DELA UitvaartPlan Geld kies je ervoor een specifiek bedrag te verzekeren. Je nabestaanden ontvangen dit geldbedrag om zelf de uitvaart te regelen. Dit pakket is erg geschikt voor een uitvaart in het buitenland of als aanvulling op uw huidige uitvaartverzekering.

Waarom DELA?

  • Uitvaart geheel naar wens verzorgd;
  • DELA zorgt voor je nabestaanden; praktische hulp en unieke nabestaandenzorg;
  • Landelijke dekking; DELA ook bij jou in de buurt;
  • Verzekerd bedrag groeit mee met prijsstijgingen; altijd goed verzekerd;
  • Premie stijgt jaarlijks minimaal dankzij coöperatie voordelen.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.