• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

HDB Assen Uitvaartverzekering

HDB AssenDe HDB Assen is een deskundige uitvaartorganisatie met op maat gesneden natura-uitvaartverzekeringen en een klantgerichte dienstverlening. De HDB Assen uitvaartverzekeringen onderscheiden zich met name door de vele individuele keuzemogelijkheden. De wensen van de klanten voor een persoonlijke uitvaart staan daarom bij altijd voorop bij de verzekeraar. De gemotiveerde en betrokken medewerkers die werkzaam zijn bij HDB Assen stellen een uitvaartverzekering geheel volgens je wensen samen.

Uitvaartverzekering HDB Assen

Een uitvaart is allang geen standaardgebeuren meer. Het is veeleer een afspiegeling van het leven dat de overledene heeft geleefd. Persoonlijke keuzes spelen bij een uitvaart daarom een steeds grotere rol, maar meer eigen wensen betekenen vaak ook hogere kosten. Een uitvaart bedraagt tegenwoordig al snel enkele duizenden euro’s. In de nabije toekomst zal dat bedrag alleen maar toenemen. Door het afsluiten van een goede natura-uitvaartverzekering zorg je ervoor dat je persoonlijke uitvaart altijd betaalbaar is en blijft. De HDB Assen natura-uitvaartverzekeringen voldoen aan deze wensen. Zij bieden je geen standaardoplossingen, maar geven je alle ruimte voor eigen beslissingen.

Premie of Koopsom DHB Assen

De HDB Assen biedt een degelijke uitvaartverzekering aan. Dat kan een premieverzekering zijn of een koopsomverzekering:

  • Premie: Met een premie uitvaartverzekering betaal je een afgesproken periode een vaste premie(bedrag) per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.
  • Koopsom: Door te kiezen voor een koopsom betaal je eenmalig een bedrag. Het voordeel van deze koopsom is dat je niet aan vaste periodieke kosten bent verbonden en dat je uiteindelijk een lager bedrag betaald als wanneer je periodiek betaald.

Natura- of kapitaalverzekering van HDB Assen?

De HDB Assen biedt een degelijke uitvaartverzekering, in natura, op maat voor ieders persoonlijke situatie. In natura wil zeggen, dat de kosten van de uitvaart rechtstreeks worden vergoed aan de uitvaartverzorger. Er wordt dus geen kapitaal uitgekeerd aan nabestaanden die het dan vervolgens zelf verder moeten uitzoeken. De uitvaartverzekering ‘in natura’ neemt nabestaanden dus veel extra zorgen uit handen. Temeer omdat de uitvaart ook door de HDB Assen kan worden verzorgd. Ofwel alles in één hand, met alle voordelen en zekerheid van dien..

Soorten Uitvaartverzekeringen HDB Assen

HDB Assen biedt de volgende uitvaartverzekering aan:

De HDB natura uitvaartverzekering

Bij de uitvaartverzekeringen van de HDB Assen zijn je wensen en persoonlijke situatie het uitgangspunt. De HDB natura uitvaartverzekering voor iedereen van 18 tot en met 54 jaar onderscheidt zich daarom van andere natura uitvaart-verzekeringen door de vele individuele keuzemogelijkheden. De HDB uitvaartpolis biedt je volledige keuzevrijheid, niet alleen ten aanzien van je uitvaartverzekering, maar ook bij de laatste zorg zelf. De HDB Assen verzekert de kosten voor je uitvaart, maar geeft de verzorging uit handen aan ervaren uitvaartverzorgers in je regio. Je hebt volledige vrijheid bij je keuze voor een uitvaartverzorger.

Waarom HDB Assen?

  • Sinds 1955 actief als zelfstandige uitvaartverzekeraar;
  • HDB staat voor iedereen open, ongeacht geloofs- of levensovertuiging;
  • Persoonlijke aandacht voor iedere verzekerde staat voorop;
  • Garantie op flexibiliteit en een goede afhandeling van al jou wensen en vragen.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.