• 35.000 ANDERENBesparen met PrijsCheck.nl

NIVO Uitvaartverzekeringen

Nivo UitvaartverzekeringNIVO Uitvaartverzekeringen N.V. is opgericht in 1981 als dochteronderneming van Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam, de grootste particuliere uitvaartverzorger in Nederland. NIVO en Uitvaartcentrum Zuid zijn, met uitstekende uitvaart zorgcentra en uitvaartspecialisten verspreid over ons land, onderdeel van Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN).

Uitvaartverzekering NIVO

Wil je er zeker van zijn dat je uitvaart in goede en betrouwbare handen is en dat je nabestaanden straks niet met onverwachte kosten achterblijven? Kies dan voor een uitvaartverzekering van NIVO. Deze verzekeraar is vanaf 1981 gespecialiseerd in betaalbare uitvaartverzekeringen met een waardevaste dekking, heldere voorwaarden en ruimte voor persoonlijke wensen. NIVO is degelijk en betrouwbaar, ook voor jou.

Premie of Koopsom NIVO

NIVO Uitvaartverzekeringen biedt meerder mogelijkheden aan:

  • Koopsom: Het is bij NIVO mogelijk om je met een Koopsom een geldbedrag te verzekeren dat bij overlijden beschikbaar komt voor je uitvaart. Hiervoor stort je eenmalig een bedrag, de koopsomstorting. Je betaalt in één keer een bepaald bedrag.
  • Premie: Een premie voor een Uitvaartzorgplan betalen per maand, kwartaal, half jaar of jaar is ook een optie.

Natura- of kapitaalverzekering van Nivo Uitvaartverzekeringen?

NIVO biedt de volgende mogelijkheden aan:

  • Kapitaal uitvaartverzekering: Wil je dat je nabestaanden alleen een geldbedrag ontvangen na je overlijden? Dan kun je kiezen voor de kapitaal uitvaartverzekering (NIVO). Met een kapitaal uitvaartverzekering bepaal je zelf welk bedrag er voor je nabestaanden beschikbaar is als je overlijdt. Hiermee kunnen zij jouw uitvaartwensen uitvoeren.
  • Natura uitvaartverzekering: Bij een natura uitvaartverzekering (UZET en Contura) verzorgt Nivo je uitvaart. Handig, want je neemt je nabestaanden veel zorgen uit handen, omdat het pakket ook de belangrijkste kosten van een uitvaart dekt.

Soorten uitvaartverzekeringen NIVO

Bij NIVO heb je de keuze uit onderstaande uitvaartverzekeringen:

NIVO-polis

NIVO-Polis is een uitvaartverzekering met een verzekerd bedrag naar keuze. Je bent vrij in de keuze van het verzekerd bedrag. De NIVO-polis geeft recht op een uitkering in geld. Met de uitkering van het verzekerd bedrag kunnen, afhankelijk van de door je gewenste uitvaart, de kosten geheel of gedeeltelijk worden betaald. De NIVO-polis is een verzekering van NIVO Uitvaartverzekeringen N.V. De maatschappij beschikt over een vergunning van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars.

Contura-polis

Met de Contura-polis bent je verzekerd van een verzorgde uitvaart voor een éénmalige afkoopsom van slechts € 3.035,-. Je kunt een Contura-polis afsluiten als je binnen 25 km woont van één van de uitvaartcentra van NIVO. De Contura-polis is een betaalbare en waardevaste uitvaartverzekering met duidelijke voorwaarden. In de polis staat precies omschreven waar je recht op heeft, zo is alles geregeld. Niet alleen voor nu, maar voor later. De Contura-polis geeft recht op de verzorging van een eenvoudige begrafenis of crematie door een vestiging van Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN). Zo ben je ervan verzekerd dat je uitvaart in betrouwbare handen is.

UZET-polis

Iedereen kan een UZET-polis afsluiten, er worden geen gezondheidsvragen gesteld en er is geen leeftijdsgrens. De UZET-polis is een betaalbare en waardevaste natura-uitvaartverzekering met duidelijke voorwaarden. In de polis staat precies omschreven waar u recht op heeft. De UZET-polis geeft recht op een volledig verzorgde begrafenis of crematie door een vestiging van Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN). Zo ben je ervan verzekerd dat je uitvaart in betrouwbare handen is. De UZET-polis is een verzekering van NIVO Uitvaartverzekeringen N.V.

Waarom Nivo Uitvaartverzekeringen?

  • Lage premies (of koopsom), waarin alle kosten zijn opgenomen, dus ook die voor advisering, distributie en administratie;
  • Je kunt je verzekeren voor elk bedrag tot maximaal €10.000,-
  • Iedereen wordt geaccepteerd, Nivo stelt geen gezondheidsvragen en er is geen leeftijdsgrens;
  • Automatische waarde-aanpassing;
  • Thuiswonende kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Inhoud van de pagina

De inhoud van deze pagina heeft PrijsCheck zo zorgvuldig mogelijk voor je samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor een volledig overzicht van de dekking altijd de polisvoorwaarden.